Best verkochte producten

Informatie

Aanbiedingen

Hond

Hier vindt u diverse hondenbenodigdheden, van aanleglijn tot zwemvest. Voor pups, volwassen en oude honden, van klein tot groot. Zoekt u goed hondenvoer dan kan ik u Carnis aanbevelen. Een tarwevrij geperste brok. Carnis heeft ook een assortiment gedroogde snacks, 100% natuurlijk en uitsluitend gedroogd zonder toevoegingen.

Pets Passion staat v...

Hier vindt u diverse hondenbenodigdheden, van aanleglijn tot zwemvest. Voor pups, volwassen en oude honden, van klein tot groot. Zoekt u goed hondenvoer dan kan ik u Carnis aanbevelen. Een tarwevrij geperste brok. Carnis heeft ook een assortiment gedroogde snacks, 100% natuurlijk en uitsluitend gedroogd zonder toevoegingen.

Pets Passion staat voor kwaliteit. We verzenden door heel voornamelijk in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Andere landen zijn ook mogelijk. Heeft u de producten liever eerst thuis voordat u betaald? Geen probleem! U kunt bij Pets Passion achteraf betalen met AfterPay.
Binnen Nederland en België wordt alles gratis verzonden bij bestellingen vanaf 45,-. Naar andere landen binnen Europa verzend ik gratis vanaf 100,- euro.

Pets Passion heeft veel honden toebehoren en daarom is de groep onderverdeeld in:

Verzorging
- Spelen en Slapen
- Er op uit
- Overige benodigdheden

Hieronder leg ik uit wat voor soort hondenspullen u kunt vinden in de verschillende groepen.

Verzorging

Hier kunt u de diverse verzorgingsproducten voor uw hond vinden. Van Apotheek tot voerbakken. In deze categorie vindt u alles wat u nodig heeft om uw hond te verzorgen. Bekijk vooral onze groep met hondenvoer en de hondensnacks. Of wat dacht u van een hondenluier voor uw loopse teef?

Spelen en Slapen

Zoals de naam het al zegt vindt u hier alles voor uw hond om mee te spelen en om in te slapen. Een goede slaapplek is heel belangrijk voor uw hond. Voldoende rust en echt uitrusten zijn belangrijk om gezond te blijven.

Speelgoed heeft Pets Passion natuurlijk ook in alle soorten en maten, voor ieder wat wils.

Er op uit

In deze groep vindt u alles wat u nodig heeft om erop uit te gaan met uw hond. Of u nu gewoon een blokje om wilt of echt gaat trainen met uw hond. Misschien mag uw hond mee naast de fiets of juist er lekker tussenuit in de auto? Alles wat u nodig heeft voor een geslaagd uitje vindt u hier.

Overige benodigdheden

De groep overig is voor alles wat niet in de overige groepen past.

Hier vindt u onder andere hondenboeken en muilkorven. Ook producten zoals het hondentrapje en koelmatten vindt u hier. Speciaal voor de decembermaand is hier ook een subgroepje speciaal voor honden met vuurwerkangst.

Meer ...

Hond Er zijn 177 producten

Subcategorie

 • Verzorging

  Bestel online alles wat u voor de verzorging van uw hond nodig heeft. Pets Passion heeft alles voor een goede verzorging, van apotheek tot voedingssupplementen.

  Bij de verzorging van uw hond komt natuurlijk meer kijken dan hondenvoer alleen. Daarom vindt u hier een uitgebreid assortiment met alles wat u nodig heeft, vanaf jonge pup tot oude hond.

  De categorie met verzorgingsproducten is daarom onderverdeeld in onderstaande subcategorieën.

  - Apotheek
  - Vlooien en Teken
  - Hondenluiers
  - Hondenvoer
  - Hondensnacks
  - Voedingssupplementen
  - Voerbakken en Waterbakken
  - Vachtverzorging

 • Spelen en Slapen

  Zoals de naam het al zegt bevat de groep spelen en slapen alles wat uw hond nodig heeft om heerlijk te kunnen spelen en comfortabel te slapen.

  Zo vindt u hier niet alleen carriers waar uw hond zich heerlijk in terug kan trekken maar ook luxe bedden van Bia Bed voor een goede nachtrust. Wist u dat goed slapen erg belangrijk is voor de gezondheid van uw hond?

  Als uw hond goed uitgerust is heeft hij uiteraard ook veel energie om heerlijk te spelen. Pets Passion heeft daarom een uitgebreid assortiment aan speelgoed van knuffels voor pups en voorzichtige honden tot het grote jolly egg voor de echte slopers.

  Tot slot hebben we ook een aparte groep hondensport. Hier vindt u alles wat u nodig kunt hebben voor het trainen en sporten met uw hond. Zo vindt u hier clickers, houders met tennisballen en beloningssnoepjes die zich erg goed lenen voor training. 

  De groep is onderverdeeld in 4 subcategorieën zodat u makkelijk kunt vinden wat u zoekt.

  Benches, Carriers en Manden om heerlijk te slapen en tot rust te komen.

  Het hondenspeelgoed om lekker mee te ravotten en te spelen en tot slot de groep die we hondensport hebben genoemd.
  In de groep hondensport vindt u allerlei handige hulpmiddelen voor tijdens het trainen en sporten.

 • Er op uit

  Honden gaan graag met u op stap. Of u nu gewoon gaat wandelen of dat uw hond mee mag met fiets of auto, uw hond gaat graag met u mee uit.
  Om veilig met uw hond op stap te kunnen heeft u natuurlijk wel wat nodig. Zo heeft u een goed passende halsband of harnas nodig met natuurlijk een bijpassende lijn.

  Loopt u veel in het donker? Dan wilt u ook goed gezien worden. Bij Pets Passion vindt u daarom een ruim assortiment aan hondenlampjes, reflecterende bandana's en hesjes maar ook halsbanden en riemen met verlichting.

  Tot slot hebben we ook een assortiment aan jassen speciaal voor uw hond. Dit zijn allen functionele jassen om uw hond te beschermen tegen de regen of als uw hond al wat ouder is om hem warm te houden in de winter. Wist u dat veel honden baat hebben bij een jas in de winter? Zeker als het ook de buik warm en droog houdt kan het veel problemen met bijvoorbeeld blaasontstekingen voorkomen.

 • Overige benodigdheden

  Hier vindt u alle hondenspullen die niet passen in de overige hoofdgroepen. Zoals hondenboeken, muilkorven en een verzameling van puppy spullen. Ook vindt u hier de koelmatten en andere producten die speciaal bedoeld zijn om uw hond te helpen afkoelen in de zomer.
  Maak een keuze uit de subcategorieën om naar de gewenste groep te gaan.

per pagina
Toont 73 - 108 van de 177 items
Toont 73 - 108 van de 177 items