Best verkochte producten

Informatie

Aanbiedingen

Kat

Bestel hier alle katten toebehoren online, voor katten van alle leeftijden.

Pets Passion staat voor kwaliteit. Alle producten worden met zorg uitgekozen en getest voordat ze in het assortiment worden opgenomen. Ik kan u dan ook alles over de producten vertellen. Alles wordt verzonden in Nederland en België. Heeft u de producten liever eerst thuis...

Bestel hier alle katten toebehoren online, voor katten van alle leeftijden.

Pets Passion staat voor kwaliteit. Alle producten worden met zorg uitgekozen en getest voordat ze in het assortiment worden opgenomen. Ik kan u dan ook alles over de producten vertellen. Alles wordt verzonden in Nederland en België. Heeft u de producten liever eerst thuis voordat u betaald? Geen probleem! Betaal simpel achteraf via AfterPay.

Pets Passion is een webshop met een groeiend assortiment aan kattenspullen. Om u te helpen snel te vinden wat u zoekt is de hoofdgroep kat onderverdeeld in een aantal subcategorieën.

- Verzorging
- Spelen en Slapen
- Er op uit
- Overige benodigdheden

Hieronder leg ik uit wat voor soort kattenspullen u kunt vinden in de verschillende groepen.

Verzorging

Hier kunt u de diverse verzorgingsproducten voor uw kat vinden. Van Apotheek tot voerbakken. In deze categorie vindt u alles wat u nodig heeft om uw kat te verzorgen. Bekijk vooral onze groep met de waterbakjes en voerbakjes eens. Naast de normale standaard bakjes vindt u hier ook leuke waterfonteinen of meer uitdagende voertorens.

Spelen en Slapen

Zoals de naam het al zegt vindt u hier alles waar uw kat mee kan spelen en mandjes en verwarmingshangmatten om heerlijk in te slapen. Katten kunnen als geen ander slapen en een goed plekje om ongestoord een middagdutje te doen is erg belangrijk. Voldoende slaap staat aan de basis van een goede gezondheid. Uiteraard heeft Pets Passion ook speelgoed voor uw kat in alle soorten en maten, voor ieder wat wils.

Er op uit

Mag uw kat er zelf op uit of wilt u hem of haar meenemen aan een tuigje? Moet uw kat naar de dierenarts en heeft u daar een transportbox voor nodig? U vindt hier alles wat uw kat buitenshuis nodig heeft. Niet alleen adreskokers en kattenbelletjes maar ook kattenluiken, halsbanden, riemen en tuigjes. En natuurlijk alles wat u nodig heeft om uw kat veilig te vervoeren.

Overig

De groep overig is voor alle kattenbenodigdheden en kattenaccessoires die niet in andere groepen passen. Hier vindt u onder andere kattenboeken, producten om uw kat bij uw muur of bank weg te houden en Capturine voor als uw kat in huis plast.

Meer ...

Kat Er zijn 68 producten

Subcategorie

 • Verzorging

  Hier vindt u alles wat u voor de verzorging van een kat nodig heeft. Van apotheek tot waterbak. Omdat de groep verzorging erg breed is hebben we het assortiment onderverdeeld in een aantal subcategorieën.

  In de apotheek vindt u bijvoorbeeld natuurlijke middelen tegen vlooien en voedingssupplementen.

  De groepen kattenbakken en kattengras spreken natuurlijk voor zich net zoals dat het geen verrassing zal zijn dat de groep vachtverzorging de nodige kammen en shampoo voor uw kat bevat.

  Pets Passion heeft een beperkt assortiment kattenvoer. En natuurlijk hebben we ook prachtige bakjes voor uw kat om het kattenvoer in te doen. Maar niet alleen de standaard bakjes. U vindt in deze groep ook waterfonteinen en de catit foodmaze.

 • Spelen en Slapen

  In dit hoekje van onze online dierenwinkel kunt u alles vinden wat u voor uw kat nodig heeft om hem te laten spelen, slapen en krabben.
  Alle katten vinden het heerlijk om hun nagels te scherpen aan een krabpaal (in plaats van uw meubilair), een heerlijke mand of plekje om zich in terug te trekken, een heerlijk warm plekje aan de verwarming of op uw vensterbank en natuurlijk een leuk speeltje om samen mee te spelen of om zich zelf mee te vermaken.

 • Er op uit

  Hier kunt u alles kopen met betrekking op het vervoer en buiten spelen van katten.  Halsbanden en kattenluikjes voor katten die vrij buiten mogen spelen, maar ook harnassen en lijnen voor de katten die onder toezicht moeten blijven. En natuurlijk transportboxen en reismanden om uw kat veilig te vervoeren naar bijv. de dierenarts of pension.

 • Overige benodigdheden

  Zoekt u een boek over katten?
  Of plast uw kat in huis en wilt u weten hoe u dat zo schoon maakt dat de geur van kattenpis echt verdwijnt?

  In deze groep vindt u allerlei benodigdheden voor katten, zoals kattenboeken en producten om uw kat bij bepaalde plekken of meubels weg te houden. Ook bevat de groep katten verjagen Capturine (Stalfris). Dit is een natuurlijk schoonmaakmiddel wat zeer effectief is in het opruimen en weer schoon en fris maken van ongelukjes en de sporen van urine door sproeien.

per pagina
Toont 37 - 68 van de 68 items
Toont 37 - 68 van de 68 items