Catalogus

Materiaal
Maximale schouderbreedte
Aantal standen

Best verkochte producten

Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Kattenluikje

Kattenluikjes zijn ideaal als uw kat naar buiten mag of als de kat vrij door diverse ruimtes in huis mag lopen. Het kattenluik zorgt ervoor dat uw kat zelf door de deur kan in plaats dat u de deur steeds open moet doen om uw kat erdoor te laten. Ook binnenshuis als uw kat vrij door verschillende ruimtes lopen mag is zo'n luik heel handig. Zeker ...

Kattenluikjes zijn ideaal als uw kat naar buiten mag of als de kat vrij door diverse ruimtes in huis mag lopen. Het kattenluik zorgt ervoor dat uw kat zelf door de deur kan in plaats dat u de deur steeds open moet doen om uw kat erdoor te laten. Ook binnenshuis als uw kat vrij door verschillende ruimtes lopen mag is zo'n luik heel handig. Zeker in de winter als u de deuren liever dicht houdt voorkomt het luik dat u steeds deuren open en dicht moet doen.

Bij ons kunt u diverse merken kattenluiken kopen. Niet alleen de bekende merken zoals staywell maar ook bijvoorbeeld de Pet Porte. Deze kattenluik werkt op de chip van uw kat waardoor alleen uw kat naar binnen kan en andere katten niet. Ideaal in woonwijken met veel katten. Hierdoor krijgt u geen ongewenst bezoek en voorkomt u dat u alle katten uit de buurt aan het voeren bent.

Meer ...

Kattenluikje Er zijn 5 producten

Toont 1 - 5 van de 5 items
Toont 1 - 5 van de 5 items