Filteren op

Krabpalen

Een krabpaal is onmisbaar in een kattenhuishouden. Katten scherpen graag regelmatig hun nagels. Of dat aan een krabpaal of uw bank is zal een kat niet zoveel uitmaken. Het krabben aan dingen is belangrijk voor het onderhoud van de nagels. Het is een zeer nuttig gedrag voor de gezondheid van uw kat. Maar natuurlijk wilt u liever niet dat uw kat dat doet aan uw bank of uw muur.

Krabpalen bieden daarom uitkomst en zijn er in vele soorten en maten zodat er altijd wel iets is wat goed in uw interieur past. Katten zijn erg gevoelig voor geur. Bij het krabben worden niet alleen de nagels verzorgd maar wordt ook de geur van uw kat afgegeven. Zo markeren ze hun territorium. Als dat geurtje er eenmaal op zit nodigt dat erg uit om te onderhouden.  Daarom is het afleren van een bepaalde plek zo lastig. 
Bij Pets Passion verkopen we daarom naast krabpalen ook geursprays. Een speelspray met kattenkruid om uw kat de krabpaal erg leuk te laten vinden en ze over te halen hem in gebruik te nemen. En een "keep off" spray met voor katten onaangenaam geurtje om ze weg te laten blijven van uw bank of meubels.  De geuren zijn voor ons mensen nauwelijks waarneembaar en vervliegen snel, maar voor katten blijft de geur nog heel lang goed ruikbaar werkzaam.

Krabpalen

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Active filters

Scratch Wrap

Scratch Wrap -40%
Color:
Size:
€ 8,99 € 14,99