Best verkochte producten

Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Verzorging

Hier vindt u alles wat u voor de verzorging van een kat nodig heeft. Van apotheek tot waterbak. Omdat de groep verzorging erg breed is hebben we het assortiment onderverdeeld in een aantal subcategorieën.

In de apotheek vindt u bijvoorbeeld natuurlijke middelen tegen vlooien en voedingssupplementen.

De groepen kattenbakken en kattengras spreken ...

Hier vindt u alles wat u voor de verzorging van een kat nodig heeft. Van apotheek tot waterbak. Omdat de groep verzorging erg breed is hebben we het assortiment onderverdeeld in een aantal subcategorieën.

In de apotheek vindt u bijvoorbeeld natuurlijke middelen tegen vlooien en voedingssupplementen.

De groepen kattenbakken en kattengras spreken natuurlijk voor zich net zoals dat het geen verrassing zal zijn dat de groep vachtverzorging de nodige kammen en shampoo voor uw kat bevat.

Pets Passion heeft een beperkt assortiment kattenvoer. En natuurlijk hebben we ook prachtige bakjes voor uw kat om het kattenvoer in te doen. Maar niet alleen de standaard bakjes. U vindt in deze groep ook waterfonteinen en de catit foodmaze.

Meer ...

Verzorging Er zijn 29 producten

Subcategorie

 • Apotheek

  Vlooien en teken bestrijding, voedingssupplementen, EHBO voor katten en diverse hulpmiddelen die bij het verzorgen van uw kat gebruikt kunnen worden.

  De Vlo Vrij omgevingsspray houdt uw huis en de kattenmandjes vrij van vlooien en ander ongedierte. Producten als Bolfo Gold spot on vlooiendruppels werken goed om uw kat vlo vrij te houden.

  Behalve vlooien bestrijding heeft u soms ook andere hulpmiddelen nodig zoals een nagelschaar, voedingssupplementen of rompertjes na een operatie.

 • Kattenbakken

  Kattenbak en kattenbakvulling zijn onmisbaar als u een kat heeft.  Maar weet u ook welke kattenbak de beste keus is? Waar moet u op letten als u een kattenbak wilt kopen? 

  In ons assortiment hebben we kattenbakken met of zonder deksel en met een hoge diepe rand of juist heel simpel.  Als uw kat graag graaft of als u een kater heeft die graag sproeit dan is een hoge kattenbak met deksel en een diepe grote rand tussen beide delen een must. Zo blijft de omgeving van de kattenbak schoon en fris.
  Een kat die niet zo heel veel graaft en geen neiging tot sproeien heeft verkiest echter een open kattenbak, dat biedt hem veel meer uitzicht op zijn omgeving en eventuele geurtjes blijven dan ook niet zo hangen. Want net zoals wij mensen houden ook katten daar echt niet van.

 • Kattengras

  Kattengras is een gezond tussendoortje voor uw kat. 

  Kattengras is heel belangrijk voor een kat omdat ze instinctmatig een sterke drang tot het knagen aan gras hebben.
  Vaak zal uw kat buiten genoeg gras kunnen vinden maar als uw katten vooral binnen verblijven heeft u echt kattengras nodig. Het gras is rijk aan belangrijke voedingsstoffen zoals foliumzuur. Als uw kat een bak kattengras heeft zal hij de kamerplanten doorgaans gewoon met rust laten.

  Het kattengras wordt geleverd als een bak met zaadjes. Simpel wat water toevoegen zodat het gras kan gaan groeien. U kunt het natuurlijk ook in een andere pot of plantenbak doen.

 • Vachtverzorging

  Een kam of borstel heeft u echt nodig voor de verzorging van katten. In deze categorie vindt u diverse kammen en borstels. Niet alleen voor de vachtverzorging van katten met een lange vacht zoals de perzische kat maar ook simpele kammen waarmee u bij de gemiddelde kat simpel viezigheid uit de haren haalt of voor als uw kat in de rui is. 

  En natuurlijk hebben we ook diverse vlooienkammen om uw kat op vlooien te controleren en indien nodig de vlo te bestrijden. 

  Tot slot vindt u hier ook shampoo's, nageltangen en andere handige hulpmiddelen voor de vachtverzorging van uw kat.

 • Kattenvoer

  Goed kattenvoer is belangrijk voor een goede gezondheid. Daarom vindt u hier alleen de betere merken kattenvoer die bewezen hebben goed door katten te worden geaccepteerd en wat katten ook goed kunnen verteren.

  Is uw kat gevoelig voor blaasgruis? Dan raden we u ECOstyle Care kattenvoer aan. Dit voer bevat een aantal werkzame kruiden die bewezen effectief zijn om uw kat en zijn blaas e.d. in optimale conditie te houden.

  Prins kattenvoer is ideaal voor volwassen en senior katten.  Voor de gezonde volwassen kat tot 7 jaar hebben we Prins Multicat of Prins Adult Fit. Deze brokken houden uw kat in topconditie. 

  Boven de 7 jaar raden we prins senior voeding aan omdat het lichaam van de kat dan langzaam maar zeker ouder wordt.  Problemen zoals artrose en nierfalen door ouderdom komen bij katten heel veel voor.  Door ze vanaf 7 jaar senioren voeding te geven ondersteunt u het lichaam optimaal om ze zo lang mogelijk gezond, fit en vitaal te houden. 
  Voor de echte senior van 12 jaar en ouder raden we Prins senior kattenvoer 12+ aan. Dit kattenvoer is speciaal ontwikkeld voor de echt oude katten om ze zo lang mogelijk gezond en fit te houden.

  Wilt u iets weten over de voeding van uw kat? Aarzel dan niet om advies te vragen, ik help u graag!

  ECOstyle heeft zijn verpakkingen vernieuwd. Uw vertrouwde zak ecostyle kattenvoer kan er daarom anders uit zien. De inhoud is nog precies hetzelfde.

 • Water- en Voerbakjes

  In deze groep vindt u een etensbakje, drinkbakje of drinkfontein voor uw kat.
  Als u een voerbak voor uw kat wilt kopen kunt u kiezen uit diverse soorten en maten. Bij de keuze is het vooral belangrijk dat je de bakken goed schoon kunt maken, dat is belangrijk voor de gezondheid van je kat.  Voor de rest hangt het van de kat af wat hij/zij prettig vindt.

  Als drinkbak raden we u een drinkfontein aan. Katten drinken graag vers, stromend water. Uit een bakje met stilstaand water drinken katten vaak wat te weinig waardoor problemen zoals blaasgruis makkelijker kunnen ontstaan. Een drinkfontein biedt altijd vers stromend water en nodigt een kat uit tot het drinken van voldoende water. Dit komt de algemene gezondheid van uw kat zeker ten goede.

Toont 1 - 29 van de 29 items
Toont 1 - 29 van de 29 items