Best verkochte producten

Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Spelen en Slapen

In dit hoekje van onze online dierenwinkel kunt u alles vinden wat u voor uw kat nodig heeft om hem te laten spelen, slapen en krabben.
Alle katten vinden het heerlijk om hun nagels te scherpen aan een krabpaal (in plaats van uw meubilair), een heerlijke mand of plekje om zich in terug te trekken, een heerlijk warm plekje aan de verwarming of op...

In dit hoekje van onze online dierenwinkel kunt u alles vinden wat u voor uw kat nodig heeft om hem te laten spelen, slapen en krabben.
Alle katten vinden het heerlijk om hun nagels te scherpen aan een krabpaal (in plaats van uw meubilair), een heerlijke mand of plekje om zich in terug te trekken, een heerlijk warm plekje aan de verwarming of op uw vensterbank en natuurlijk een leuk speeltje om samen mee te spelen of om zich zelf mee te vermaken.

Meer ...

Spelen en Slapen Er zijn 23 producten

Subcategorie

 • Krabpalen

  Een krabpaal is onmisbaar in een kattenhuishouden. Katten scherpen graag regelmatig hun nagels. Of dat aan een krabpaal of uw bank is zal een kat niet zoveel uitmaken. Het krabben aan dingen is belangrijk voor het onderhoud van de nagels. Het is een zeer nuttig gedrag voor de gezondheid van uw kat. Maar natuurlijk wilt u liever niet dat uw kat dat doet aan uw bank of uw muur.

  Krabpalen bieden daarom uitkomst en zijn er in vele soorten en maten zodat er altijd wel iets is wat goed in uw interieur past. Katten zijn erg gevoelig voor geur. Bij het krabben worden niet alleen de nagels verzorgd maar wordt ook de geur van uw kat afgegeven. Zo markeren ze hun territorium. Als dat geurtje er eenmaal op zit nodigt dat erg uit om te onderhouden.  Daarom is het afleren van een bepaalde plek zo lastig. 
  Bij Pets Passion verkopen we daarom naast krabpalen ook geursprays. Een speelspray met kattenkruid om uw kat de krabpaal erg leuk te laten vinden en ze over te halen hem in gebruik te nemen. En een "keep off" spray met voor katten onaangenaam geurtje om ze weg te laten blijven van uw bank of meubels.  De geuren zijn voor ons mensen nauwelijks waarneembaar en vervliegen snel, maar voor katten blijft de geur nog heel lang goed ruikbaar werkzaam.

 • Kattenmanden

  Hier vindt u allerlei mandjes en kussens voor uw kat. Wij bieden heerlijke hangmatten voor aan de radiator of kussens voor op de verwarming.

  Een kat trekt zich graaf af en toe terug in een veilig mandje om heerlijk in te slapen of om in een hinderlaag te kunnen gaan liggen tijdens het spel met uw andere katten.  Let bij het kopen van een mandje op de maat zodat het past waar u het hebben wilt. Voor katten kan een mandje beter wat krap dan te ruim zijn.

 • Kattenspeeltjes

  Katten zijn erg speels en spelen graag. Ze leven hun jachtinstinct erop uit en kunnen zich uren vermaken met een simpel muisje of balletje. Een klosje wol of een kartonnen doos doen het uiteraard ook altijd goed.  Bij ons kunt u diverse kattenspeeltjes kopen.

Toont 1 - 23 van de 23 items
Toont 1 - 23 van de 23 items