Best verkochte producten

Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Er op uit

Hier kunt u alles kopen met betrekking op het vervoer en buiten spelen van katten.  Halsbanden en kattenluikjes voor katten die vrij buiten mogen spelen, maar ook harnassen en lijnen voor de katten die onder toezicht moeten blijven. En natuurlijk transportboxen en reismanden om uw kat veilig te vervoeren naar bijv. de dierenarts of pension.

Er op uit Er zijn 19 producten

Subcategorie

 • Kattenluikje

  Kattenluikjes zijn ideaal als uw kat naar buiten mag of als de kat vrij door diverse ruimtes in huis mag lopen. Het kattenluik zorgt ervoor dat uw kat zelf door de deur kan in plaats dat u de deur steeds open moet doen om uw kat erdoor te laten. Ook binnenshuis als uw kat vrij door verschillende ruimtes lopen mag is zo'n luik heel handig. Zeker in de winter als u de deuren liever dicht houdt voorkomt het luik dat u steeds deuren open en dicht moet doen.

  Bij ons kunt u diverse merken kattenluiken kopen. Niet alleen de bekende merken zoals staywell maar ook bijvoorbeeld de Pet Porte. Deze kattenluik werkt op de chip van uw kat waardoor alleen uw kat naar binnen kan en andere katten niet. Ideaal in woonwijken met veel katten. Hierdoor krijgt u geen ongewenst bezoek en voorkomt u dat u alle katten uit de buurt aan het voeren bent.

 • Transportboxen en...

  Als uw kat mee moet naar bijvoorbeeld de dierenarts of als u op vakantie gaat dan wilt u uw kat graag veilig vervoeren. Daarvoor kunt u diverse transportboxen, reismenden, benches en draagtassen kopen.  Als uw kat gewend is om mee te lopen aan een tuigje kan hij het ook heel fijn vinden om niet in een box maar met een tuigje op de achterbank te worden vervoerd. 

  Op zich maakt het niet zoveel uit waar u voor kiest, als u er maar goed op let dat uw kat er niet uit kan. Bij de diverse transportmiddelen kan het handig zijn dit al enige tijd van te voren in de woonkamer te zetten als mandje met leuke spelletjes of een lekker geurtje zodat uw kat het goed kan leren kennen voordat u de kat ermee gaat vervoeren.

 • Halsbanden en lijnen

  Als u uw kat buiten rond wilt laten lopen kan het fijn zijn hem een halsband om te doen. Kattenhalsbanden zijn zo gemaakt dat ze uw kat de mogelijkheid bieden de halsband af te doen als hij ergens aan blijft hangen. Vaak heeft het een stuk elastiek of breekt de sluiting makkelijk. Dit is voor de veiligheid van uw kat erg belangrijk. 

  Wilt u uw kat meenemen op reis of aan de lijn mee laten lopen tijdens een wandeling zodat u zeker weet dat hij niet in de problemen komt? Dan is een harnas of kattentuigje een betere keus. Hier kan een kat niet uit ontsnappen en kunt u hem veilig meenemen of laten zien op een show.  Zorg ervoor dat het goed past en wen uw kat er tijdig aan. Als een kat het niet gewend is kan het zijn dat u geen meter vooruit komt omdat uw kat in staking gaat.

Toont 1 - 19 van de 19 items
Toont 1 - 19 van de 19 items