Overige benodigdheden

Best verkochte producten

Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Overige benodigdheden

Zoekt u een boek over katten?
Of plast uw kat in huis en wilt u weten hoe u dat zo schoon maakt dat de geur van kattenpis echt verdwijnt?

In deze groep vindt u allerlei benodigdheden voor katten, zoals kattenboeken en producten om uw kat bij bepaalde plekken of meubels weg te houden. Ook bevat de groep katten verjagen Capturine (Stalfris). Dit is...

Zoekt u een boek over katten?
Of plast uw kat in huis en wilt u weten hoe u dat zo schoon maakt dat de geur van kattenpis echt verdwijnt?

In deze groep vindt u allerlei benodigdheden voor katten, zoals kattenboeken en producten om uw kat bij bepaalde plekken of meubels weg te houden. Ook bevat de groep katten verjagen Capturine (Stalfris). Dit is een natuurlijk schoonmaakmiddel wat zeer effectief is in het opruimen en weer schoon en fris maken van ongelukjes en de sporen van urine door sproeien.

Meer ...

Overige benodigdheden Er zijn 11 producten

Subcategorie

 • Kattenboeken

  Kattenboeken blijven leuk. Er bestaan tal van boeken over de verzorging van katten en hoe je het beste met ze kan spelen of juist problemen op kunt lossen. 

 • Katten verjagen

  Krabt uw kat aan meubels? Of markeert hij altijd bij dat ene hoekje of bij die ene deur?
  Is uw kat onzindelijk en doet hij/zij het naast de bak? Of wilt u hem bij een bepaalde plek in huis of tuin weghouden? Hier vindt u de oplossing!

  Keep Off is een veilig en diervriendelijk afweermiddel voor als u uw kat wel bij een bepaalde plek of de bank weg wilt houden maar hem niet meteen uit huis wil jagen.  Keep Off werkt op geurbasis en is zeer effectief en toch heel vriendelijk en veilig voor uw kat.

  Met Capturine Pets Bio Cleaning (Stalfris) maakt u uw huis weer doeltreffend schoon en fris. Wilt u voor eens en voor altijd de kattenpis geur verwijderen? Dan is Capturine (voorheen stalfris) het product dat u zoekt!  Capturine is een geheel natuurlijk, veilig natuurproduct voor binnen en buiten.

Toont 1 - 11 van de 11 items
Toont 1 - 11 van de 11 items