Best verkochte producten

Informatie

Aanbiedingen

Verzorging

Bestel online alles wat u voor de verzorging van uw hond nodig heeft. Pets Passion heeft alles voor een goede verzorging, van apotheek tot voedingssupplementen.

Bij de verzorging van uw hond komt natuurlijk meer kijken dan hondenvoer alleen. Daarom vindt u hier een uitgebreid assortiment met alles wat u nodig heeft, vanaf jonge pup tot oude hond...

Bestel online alles wat u voor de verzorging van uw hond nodig heeft. Pets Passion heeft alles voor een goede verzorging, van apotheek tot voedingssupplementen.

Bij de verzorging van uw hond komt natuurlijk meer kijken dan hondenvoer alleen. Daarom vindt u hier een uitgebreid assortiment met alles wat u nodig heeft, vanaf jonge pup tot oude hond.

De categorie met verzorgingsproducten is daarom onderverdeeld in onderstaande subcategorieën.

- Apotheek
- Vlooien en Teken
- Hondenluiers
- Hondenvoer
- Hondensnacks
- Voedingssupplementen
- Voerbakken en Waterbakken
- Vachtverzorging

Meer ...

Verzorging Er zijn 57 producten

Subcategorie

 • Apotheek

  Bij de verzorging van honden is een kleine apotheek ook noodzakelijk. Een hond kan kleine verwondingen oplopen die u zelf prima kan behandelen.

  Ook hebben wij sokken en schoenen speciaal voor honden, ideaal voor als ze tijdelijk een gevoelig eeltkussentje hebben of voor in de winter om ze te beschermen tegen de sneeuw en het zout op de wegen. De hondensokken helpen als uw hond de kracht of grip mist om goed te kunnen lopen op een gladde vloer.

 • Vlooien en teken...

  Vlooien en teken zijn een echte plaag voor honden en hun baasjes. In deze groep kunt u alles kopen voor teken en vlooien bestrijden.

  ECOstyle Vlo Vrij omgevingsspray houdt uw huis op natuurlijke wijze zeer effectief vrij van vlooien en ander ongedierte. Voor vlooiendruppels hebben we Advantix. Deze spot on vlooiendruppels werken effectief zowel tegen vlooien als teken.

  Heeft u te maken met een vlooienplaag? Dan raden we u ten zeerste de ECOstyle Vlo Vrij omgevingsspray aan. Deze werkt op een natuurlijke en veilige basis zeer goed.  Omdat deze omgevingsspray zeer effectief de vlooieneitjes en larven aanpakt bent u snel weer van de plaag af.  In de lente en zomer is het zeer verstandig deze omgevingsspray preventief te gebruiken tegen vlooien.

 • Hondenluiers

  In deze groep vindt u hondenluiers, inleggers en hulpmiddelen voor als uw teef loops is of als uw hond last heeft van incontinentie of onzindelijkheid.

  Incontinentie bij honden komt veel voor, zeker op latere leeftijd kan een hond in huis gaan plassen of plast het snachts in de mand.

  Een hondenluier is een ideale oplossing voor honden die om wat voor reden dan ook niet zindelijk zijn. Van pups die mee gaan op visite waarbij u geen ongelukjes wilt tot incontinentie door ziekte of ouderdom.

  Een luier maakt het samenleven met een onzindelijke of incontinente hond veel fijner. Het schoonmaken van de ongelukjes gaat toch irriteren ook als u weet dat uw hond er niets aan kan doen.  Door een luier blijft het huis en de omgeving schoon, kan uw hond overal mee naar toe en kunt u samen nog een periode van elkaars gezelschap genieten.

  Hondenluiers zijn ook ideaal voor loopse teefjes, het wordt veel beter geaccepteerd en is fijner in gebruik dan de standaard broekjes.
  Plasbanden zijn ideaal voor incontinente reuen of als uw reu het nodig vindt zijn territorium te markeren in huis.

  De SnuggEase hondenluiers zijn uitwasbaar, daardoor heeft u geen inleggers nodig. Voor de plasbanden heeft u wel inleggers nodig.
  Ook hebben we wegwerp hondenluiers speciaal voor teefjes. Deze zijn te kort voor de gemiddelde reu. 

  Ook bij de uitwasbare SnuggEase hondenluier worden wel inleggers gebruikt om het aantal wasbeurten te verminderen en het schoonmaken te vergemakkelijken. 

 • Hondenvoer

  Ons hondenvoer assortiment bestaat uit Carnis geperste brokken en Renske vers vlees en super premium brokken.
  U wilt Carnis of Renske kopen als u goed voer voor uw hond wilt. Beide merken hebben bewezen kwalitatief goed te zijn. Honden doen het goed op deze merken.

  Carnis koud geperste brokken zijn zeer geschikt voor honden met een glutenallergie. De Carnis Kip/Rund en Zalm zijn vrij van tarwegluten.
  Is uw hond erg gevoelig, heeft hij vaak last van zijn maag of echt een allergie? Dan wilt u Carnis Lam of Konijn kopen. Deze zijn hypoallergeen en absoluut glutenvrij. Bovendien hebben ze maar 1 eiwitbron waardoor ze ook geschikt zijn voor honden met een eiwitallergie.

  Twijfelt u over de juiste keuze voer voor uw hond? Dan help ik u graag. Ook als ik van mening ben dat een ander merk dan ik verkoop de betere keus is zal ik u dat eerlijk vertellen. De gezondheid van uw hond gaat bij mij voor alles!

  Voert u normaal gesproken rauw vlees aan uw hond maar wilt u op vakantie een alternatief wat zonder diepvries kan? Dan hebben we van Renske een prachtig gezonde en verantwoord assortiment vlees wat ongeopend prima zonder koeling kan.

 • Hondensnacks

  Natuurlijke hondensnacks van uitsluitend gedroogd vlees, zonder toevoegingen.  Honden kunnen enorm genieten van een beloning of iets om op te kauwen. Wist u dat regelmatig kluiven zeer belangrijk is voor een gezond gebit? Natuurlijk kunt u de tanden van uw hond zelf poetsen maar als u regelmatig wat lekkers te kluiven geeft (en dan bij voorkeur graanvrij) dan poetst uw hond zijn tanden zelf.

  Ik verkoop uitsluitend natuurlijke, graan en glutenvrij gezonde snacks voor uw hond, ook voor honden met een allergie. De meeste  snacks zijn van het merk Carnis. Carnis snacks zijn namelijk gegarandeerd 100% puur natuur en van uitstekende eerlijke kwaliteit. De meeste snacks zijn gemaakt van gedroogd vlees, niets meer en niets minder. Door het drogen blijven zoveel mogelijk goede voedingsstoffen behouden en hoeft er niets aan toe te worden gevoegd.

  Behalve Carnis verkopen wij ook hondensnacks van Renske en Best Buddy. Beide merken hebben kwaliteit hoog in het vaandel en maken verantwoorde snacks.

  Gun uw hond een heerlijk en verantwoord tussendoortje.
  Komt uw hond makkelijk aan in gewicht en moet u erg op zijn lijn letten? Kijk dan vooral ook eens bij de gedroogde long. Long is zeer licht verteerbaar en levert nauwelijks voedingsstoffen of calorieën. Ideaal voor honden die op dieet zijn.

  Wij zijn verkooppunt van Carnis en kopen ook alles rechtstreeks bij hun in.
  Zit uw hond zijn favoriete carnis product nog niet in ons vaste assortiment? Laat het ons weten! Wij kunnen alles van Carnis voor u bestellen.

 • Voedingssupplementen

  Voedingssupplementen zijn ideaal om uw hond te ondersteunen op hele specifieke gebieden. Natuurlijk is de basis een verantwoord menu van compleet hondenvoer maar hoe goed dat voer ook is en zelfs al heb je al speciaal voer die uw hond op dat specifieke gebied ondersteund, dan nog is het een basis voeding die voor een grote groep honden van toepassing is.
  Door uw hond voedingssupplementen te geven kunt u op een heel specifiek gebied uw hond ondersteunen met precies de juiste hoeveelheid die uw hond nodig heeft.

  Zo heb je bijvoorbeeld glucosamine, een voedingssupplementen voor honden met artrose en gewrichtsproblemen. Maar je hebt ook voedingssupplementen voor teefjes die schijnzwanger zijn.  Middelen ter ondersteuning bij vuurwerkangst of als uw hond bang is voor onweer.  

  Er zijn uiteraard nog veel meer supplementen te krijgen dan die ik hier in het standaard assortiment te koop heb. Als u iets zoekt of als u twijfelt over welk middel geschikt is dan hoor ik dat graag van u. Ik help u graag met goed en deskundig advies.

 • Voerbakken en Waterbakken

  Om uw hond eten of drinken te geven gebruikt u uiteraard een voerbak of drinkbak. Honden stellen daar vrij weinig eisen aan. Het moet vooral goed schoon te maken zijn.  We hebben een leuk assortiment zeer geschikte eten- en waterbakken zodat er vast wat leuks voor u bij zit. 

  Voor honden met lange oren of veel beharing kan het handig zijn extra hoge bakken te kiezen zodat de haren niet in het eten of drinken komen.

 • Vachtverzorging

  De hondenvacht is op zijn best bij een minimale verzorging. Af en toe een kam of borstel erdoor en alleen indien nodig een wasbeurt met een verantwoorde natuurlijke shampoo. Voor de gemiddelde huishond is dat het allerbeste recept waarbij zowel hond als baas zich goed voelt.  Ik heb een mooi assortiment aan kammen en borstels waarmee u de hondenvacht prima kunt onderhouden met simpele scharen voor het noodzakelijke bijknippen voor de normale huishond. 

  Om uw hond er op een show op zijn mooist uit te laten zien heeft u natuurlijk iets meer nodig, daarvoor hebben we mooie shampoo's die op geheel natuurlijke wijze de vacht er op zijn best uit laten komen en naderhand ook snel en simpel weer wordt opgefrist.

per pagina
Toont 37 - 57 van de 57 items
Toont 37 - 57 van de 57 items