Best verkochte producten

Informatie

Aanbiedingen

Spelen en Slapen

Zoals de naam het al zegt bevat de groep spelen en slapen alles wat uw hond nodig heeft om heerlijk te kunnen spelen en comfortabel te slapen.

Zo vindt u hier niet alleen carriers waar uw hond zich heerlijk in terug kan trekken maar ook luxe bedden van Bia Bed voor een goede nachtrust. Wist u dat goed slapen erg belangrijk is voor de gezondheid ...

Zoals de naam het al zegt bevat de groep spelen en slapen alles wat uw hond nodig heeft om heerlijk te kunnen spelen en comfortabel te slapen.

Zo vindt u hier niet alleen carriers waar uw hond zich heerlijk in terug kan trekken maar ook luxe bedden van Bia Bed voor een goede nachtrust. Wist u dat goed slapen erg belangrijk is voor de gezondheid van uw hond?

Als uw hond goed uitgerust is heeft hij uiteraard ook veel energie om heerlijk te spelen. Pets Passion heeft daarom een uitgebreid assortiment aan speelgoed van knuffels voor pups en voorzichtige honden tot het grote jolly egg voor de echte slopers.

Tot slot hebben we ook een aparte groep hondensport. Hier vindt u alles wat u nodig kunt hebben voor het trainen en sporten met uw hond. Zo vindt u hier clickers, houders met tennisballen en beloningssnoepjes die zich erg goed lenen voor training. 

De groep is onderverdeeld in 4 subcategorieën zodat u makkelijk kunt vinden wat u zoekt.

Benches, Carriers en Manden om heerlijk te slapen en tot rust te komen.

Het hondenspeelgoed om lekker mee te ravotten en te spelen en tot slot de groep die we hondensport hebben genoemd.
In de groep hondensport vindt u allerlei handige hulpmiddelen voor tijdens het trainen en sporten.

Meer ...

Spelen en Slapen Er zijn 61 producten

Subcategorie

 • Hondenmanden en kussens

  Als u een mand of een kussen wilt kopen voor uw hond moet u op een aantal zaken letten. Is uw hond nog een pup wat graag kauwt en knaagt? Of heeft u een rustige oude hond? Legt uw hond graag zijn hoofd op een rand of ligt hij juist graag languit? 

  Ik probeer continu een mooie verzameling aan kussens, benchmatrassen en manden in het assortiment te hebben voor elk wat wils. Zowel de goedkope als dure manden, simpele ruime manden maar ook de orthopedisch verantwoorde bedden.

 • Hondenspeelgoed

  Honden spelen graag, met elkaar en met hun baas. Spelen is ook erg goed voor de band onderling.  Zeker als u zelf met uw hond speelt is dat heel goed voor uw relatie met uw hond. Een heel onzekere hond kan vertrouwen in u en in zichzelf krijgen als u rustig en vriendelijk speelt en hem ook af en toe laat winnen terwijl de sterke stoere hond juist respect en samenwerking kan ontwikkelen door verantwoord te spelen waarbij u bepaald wanneer het spel begint en eindigt.

  Er zijn ook merken zoals Kong die speelgoed hebben waar uw hond heel goed ook zelf mee kan spelen, voerballen zijn ideaal om ze heerlijk bezig te houden en ze worden er ook moe van. Het geeft veel voldoening voor een hond om wat te moeten doen voor het lekkers.

  Let bij elk speelgoed wat u koopt op de afmetingen van het speelgoed en uw hond zijn bek zodat het niet te klein voor hem is. Houdt altijd toezicht, ook al is het speelgoed nog zo veilig en uw hond nog zo rustig en voorzichtig, een ongeluk zit in een klein hoekje.

 • Hondensport

  Honden zijn graag samen bezig met hun baas en er zijn dan ook vele soorten hondensporten waar baas en hond samen actief mee kunnen zijn.

  Hier kunt u van alles kopen wat u voor de hondensport nodig heeft. Of u nu thuis gewoon zelf wat oefent en traint voor het plezier of als u serieus traint voor wedstrijden. Ik heb diverse hulpmiddelen in het assortiment die u erbij kunnen helpen, zoals bijvoorbeeld een clicker en tasjes waar de beloning in kan..

per pagina
Toont 37 - 61 van de 61 items
Toont 37 - 61 van de 61 items