Best verkochte producten

Informatie

Aanbiedingen

Er op uit

Honden gaan graag met u op stap. Of u nu gewoon gaat wandelen of dat uw hond mee mag met fiets of auto, uw hond gaat graag met u mee uit.
Om veilig met uw hond op stap te kunnen heeft u natuurlijk wel wat nodig. Zo heeft u een goed passende halsband of harnas nodig met natuurlijk een bijpassende lijn.

Loopt u veel in het donker? Dan wilt u ook ...

Honden gaan graag met u op stap. Of u nu gewoon gaat wandelen of dat uw hond mee mag met fiets of auto, uw hond gaat graag met u mee uit.
Om veilig met uw hond op stap te kunnen heeft u natuurlijk wel wat nodig. Zo heeft u een goed passende halsband of harnas nodig met natuurlijk een bijpassende lijn.

Loopt u veel in het donker? Dan wilt u ook goed gezien worden. Bij Pets Passion vindt u daarom een ruim assortiment aan hondenlampjes, reflecterende bandana's en hesjes maar ook halsbanden en riemen met verlichting.

Tot slot hebben we ook een assortiment aan jassen speciaal voor uw hond. Dit zijn allen functionele jassen om uw hond te beschermen tegen de regen of als uw hond al wat ouder is om hem warm te houden in de winter. Wist u dat veel honden baat hebben bij een jas in de winter? Zeker als het ook de buik warm en droog houdt kan het veel problemen met bijvoorbeeld blaasontstekingen voorkomen.

Meer ...

Er op uit Er zijn 55 producten

Subcategorie

 • Auto

  Er zijn diverse manieren om een hond in de auto te vervoeren. Natuurlijk zit uw hond veilig vast aan een speciale honden autogordel of in een transportbox. Als uw hond op de achterbank of voorstoel mag is het uiteraard voor de bekleding van uw auto wel zo prettig om gebruik te maken van een autodeken. Zo wordt de bekleding niet vies als uw viervoeter u na een heerlijke boswandeling niet meer zo heel schoon en fris weer mee naar huis gaat.

 • Carriers en Draagtassen

  Een carrier is een stoffen bench. Vaak makkelijk op te vouwen en licht van gewicht. Daardoor is een carrier makkelijk mee te nemen.
  Als de hond mee mag op vakantie of dagje uit kan het heel fijn zijn een veilig plekje voor uw hond mee te nemen. Een draadkooi is dan vaak erg lomp en zwaar. Een carrier heeft dezelfde functie maar is veel makkelijker mee te nemen.

  Een carrier is ook heel fijn tijdens wedstrijden of andere evenementen waarbij u uw hond af en toe even een veilig rustplekje wilt geven.

  In deze groep vindt u ook draagtassen. Het kan soms heel handig zijn uw hond te dragen. Bijvoorbeeld omdat uw pupje nog geen lange afstanden mag lopen of omdat uw hond oud of ziek is en daardoor niet zo goed uit de voeten kan. 

  Een draagtas is speciaal ontworpen om uw hond langere stukken te tillen. Ideaal voor langere wandelingen maar ook als uw hond mee mag over een markt of bij drukke evenementen. Het geeft uw hond een veilig en comfortabel plekje terwijl u het zonder al te veel moeite mee kan tillen.

  Let bij het kopen van een carrier of draagtas goed op de afmetingen zodat uw hond er comfortabel in past.
  Een draagtas is vaak iets krapper. Als u hem puur als vervoer gebruikt is dat niet erg zolang uw hond er geen hinder van ondervindt. En natuurlijk let u bij een draagtas goed op het gewicht wat de tas moet kunnen krijgen.

 • Fietsen met de hond

  Houdt u er ook zo van om een mooie fietstocht te maken? En mag uw hond dan met u mee? Dan kunt u hier alles kopen wat u nodig heeft voor een prettige fietstocht.  Zo hebben we de springer om uw hond veilig naast uw fiets mee te laten lopen terwijl u uw handen aan het stuur kunt houden. Als uw hond niet zo goed zelf naast de fiets kan lopen of als uw fietstocht te lang is voor uw hond om alles te lopen dan is zijn fietsmanden ideaal om uw hond veilig te vervoeren op de fiets.

  En natuurlijk vindt u hier ook functionele hondentuigjes die speciaal ontworpen zijn voor gebruik naast de fiets of om uw hond veilig vast te zetten in de fietsmand.

 • Gezien worden in het...

  Pets Passion ruimt flink op met maar liefst 50% korting op alle "gezien worden" producten.
  Sla snel uw slag want OP = OP!

  Koop nu uw hondenlampjes, mooie reflecterende riemen of leuke bandana's tegen spotprijzen.
  Nu de dagen langer worden is het seizoen voor deze prachtige lichtgevende producten voorbij. Daarom mag alles uit deze categorie nu zo goedkoop weg.

  In het donker met uw hond wandelen kan een hele opgave zijn. Zeker als uw hond los mag lopen kan het een hele opgave zijn uw hond goed in de gaten te houden. Dat is niet alleen erg lastig voor u zelf, maar ook uw omgeving kan hier veel last van ondervinden. Verkeer kan erg schrikken van uw hond als ze hem of haar pas erg laat zien.

  Heeft uw hond ruimte nodig? Of weet u dat er honden bij u in de buurt zijn die moeite hebben met andere honden? Dan is een goede verlichting van uw hond heel belangrijk. Als uw hond goed zichtbaar is en men van ver kan zien dat er een hond loopt kan iedereen daar ook rekening mee houden.

  Daarom is het heel belangrijk dat u ervoor zorgt dat uw hond goed zichtbaar is. Met een lampje, lichtgevende halsbanden of een riem met LED verlichting. Als uw hond in principe niet los loopt in het donker en u het liever wat rustiger houdt zijn er natuurlijk ook reflecterende bandana’s of dekjes zodat uw hond wel goed zichtbaar is voor het verkeer.

  Als u in het donker gaat wandelen of fietsen met uw hond is het heel fijn u en uw hond goed gezien worden. Het is voor het overige verkeer heel fijn als ze op tijd zien dat u een hond bij u heeft. Zo kan men meer afstand en rekening houden met uw viervoeter. Door een hondenlampje kunt u dan goed zien waar uw hond is.

  Heeft uw hond veel vacht waardoor lampjes en halsbanden met verlichting volledig in de vacht verdwijnen? Dan zijn reflecterende hesjes en eventueel riemen met LED verlichting een goede uitkomst om uw hond toch goed zichtbaar te laten zijn.

  Hier vindt u voor elke hond een geschikte oplossing zodat u en uw hond veilig kunnen wandelen in het donker.

 • Halsbanden, tuigjes...

  Elke hond heeft een riem nodig en een halsband of tuigje om de riem aan vast te doen. De riemen, halsbanden en tuigjes heb je in vele maten, kleuren en materialen. Als u een nieuwe halsband of harnas gaat kopen is het belangrijk goed te letten op de pasvorm. Het moet comfortabel zitten, niet te strak maar zeker ook niet te los en het mag niet schuren.

  Heeft u een pup? Dan is het belangrijk dat u kiest voor lichte nylon of bamboo materialen. Het lichaam van uw pup is nog in ontwikkeling en daar past een zware last van een ketting of iets dergelijks absoluut niet bij. Dat is niet gezond voor de gewrichten van uw hondje.

  Flexi rollijnen zijn ideaal om uw hond veel ruimte te geven maar toch aan de lijn te houden. Wel moet u zich ervan bewust zijn dat u met gebruik van een flexi uw hond aanleert om te trekken. Een Flexi of rollijn mag u dan ook nooit gebruiken in combinatie met een slipketting of andere hulpmiddelen die uw hond het trekken af zouden moeten leren omdat er altijd spanning op de rollijn staat.

 • Hondenjas

  Een jas voor de hond? Maar mijn hond heeft toch een prachtige vacht? Honden hebben een jas toch helemaal niet nodig?
  Ja natuurlijk hebben de meeste honden een prachtige vacht en veel honden kunnen doorgaans dan ook prima zonder jas. Toch zijn er situaties waarin een jas heel welkom is. Bijvoorbeeld als uw hond moet herstellen van ziekte, of als uw hond compleet uit vacht is. 

  Honden die korte pootjes hebben en daardoor een buik die laag bij de grond is, kunnen erg veel baat hebben bij een jas als het erg koud of nat weer is. De buik blijft daardoor droger en warmer, hierdoor heeft u minder kans op blaasontstekingen e.d.
  Sport u met uw hond? Na een training of tussen wedstrijd rondjes door is het voor uw hond heel goed om niet te snel af te koelen. Een jas kan blessures voorkomen door de spieren en gewrichten lekker warm te houden.

  Soms is een jas ook gewoon heel fijn voor u want als uw hond een dikke vacht heeft kan het soms tijden duren voordat het weer goed droog is. Dan is een jas aan tijdens een wandeling in de regen ook gewoon heel fijn, zeker als u later de hond mee neemt op visite.

  Twijfelt u over een jas? Weet u niet welke maat u moet kiezen of twijfelt u over het merk of type jas welke voor uw hond het meest geschikt is?
  Wij helpen u graag! Ook als een jas voor uw situatie misschien niet de beste oplossing is zullen we u dat eerlijk vertellen.

per pagina
Toont 37 - 55 van de 55 items
Toont 37 - 55 van de 55 items