Best verkochte producten

Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Overige benodigdheden

Hier vindt u alle hondenspullen die niet passen in de overige hoofdgroepen. Zoals hondenboeken, muilkorven en een verzameling van puppy spullen. Ook vindt u hier de koelmatten en andere producten die speciaal bedoeld zijn om uw hond te helpen afkoelen in de zomer.
Maak een keuze uit de subcategorieën om naar de gewenste groep te gaan.

Overige benodigdheden Er zijn 30 producten

Subcategorie

 • Hondenboeken

  Boeken blijven leuk, ideaal om kado te geven of om heerlijk mee op de bank of in de zon te liggen. Er zijn allerlei soorten hondenboeken, over hondenrassen, hondensport of de verzorging van de hondenvacht.
  Ik heb boeken waar u alles kunt lezen over het opvoeden van een puppy of het oplossen van probleem gedrag. Via het filter aan de linkerkant kunt u uw keuze aangeven zodat u alleen de boeken ziet die uw interesse hebben.

 • Muilkorven

  Muilkorven zijn helaas soms nodig, bijvoorbeeld omdat uw hond mee op vakantie mag en een muilkorf dan verplicht is, als uw hond de dierenarts niet zo vertrouwd, hij wel eens ruzie maakt met andere honden of als uw hond graag buiten ongewenste dingen eet. Door de muilkorf kan hij zichzelf niet meer belonen en kunt u het gedrag beter onder controle houden. 

  Wilt u een muilkorf kopen? Dan kunt u het beste een centimeter pakken en opmeten welke maat neus uw hond heeft. Veel fabrikanten geven wel een idee voor welke hondenrassen een bepaalde muilkorf geschikt is maar omdat er veel variatie zit in de bouw van een hond past dat lang niet altijd. Twijfelt u over welke muilkorf of welke maat u nodig heeft? Neemt u dan contact met me op, ik denk graag mee en kan indien nodig een muilkorf altijd even nameten voordat u het besteld. Zo weet u zeker dat u de juiste maat koopt.
  En natuurlijk doen we over ruilen ook niet moeilijk, een muilkorf moet goed zitten. Als u na ontvangst van de muilkorf niet tevreden bent over hoe het past mag het altijd weer retour gestuurd worden.

 • Overige hondendingen

  Verzamelgroep voor van alles en nog wat. Hier vindt u een hondentrap zodat uw hond makkelijk op de bank of op een verhoging kan komen, de poepzakjes voor het opruimen van zijn behoeftes en bijvoorbeeld ook een geluiden cd om uw pup te wennen aan allerlei soorten geluiden.

 • Puppy benodigdheden

  Hoera, er komt een pup in huis! Van harte gefeliciteerd met de komst van het nieuwe gezinslid.
  Hier vindt u alles wat geschikt is voor een pup, van boeken over opvoeding tot speeltjes en van mand tot puppy zachte tuigjes.

  Een pup heeft natuurlijk af en toe een ongelukje, daarvoor kan ik u van harte Capturine Pets Bio cleaning aanbevelen. Geschikt voor alle soorten oppervlakken en maakt ook op matten en vloerbedekking alles goed schoon en belangrijker nog, het haalt ook de urinegeurtjes echt weg waardoor uw pup minder in de verleiding komt het daar nogmaals te doen.

 • Verkoeling

  Honden kunnen niet zweten zoals wij mensen. Tijdens een warme zomer kan een hond het dan ook echt heel warm hebben en dreigt er gevaar van over verhitting. Als het gewoon warm weer is zal een hond niet zo snel echt in de problemen komen maar ze kunnen het wel heel warm en onprettig hebben.

  Daarom zijn er diverse verkoelende producten die uw hond helpen af te koelen. 


 • Vuurwerk angst

  Vuurwerk en harde knallen.. honden houden daar doorgaans echt niet van.  Alle cd's en trainingen ten spijt, veel honden honden hebben in meer of mindere mate last van vuurwerkangst.

  Voor een stabiele zelfverzekerde hond zal een enkele knal niet zoveel problemen geven. Net als u zullen ze even schrikken maar daarna snel herstellen. Als honden echter een aantal keer goed geschrokken zijn of vervelende ervaringen hebben met vuurwerk kan die eerste knal er al voor zorgen dat u de hele maand december een vreselijk bange hond heeft.

  Als uw hond last heeft van vuurwerkangst raden wij u de voedingssupplementen van PUUR aan in combinatie met Bach Rescue.  Deze helpen uw dier weer in balans te komen en zo weer bereikbaar te zijn voor training.  Het versuft of verslapt absoluut niet.

Toont 1 - 30 van de 30 items
Toont 1 - 30 van de 30 items