Filteren op

Merk

Merk

Te gebruiken bij

Te gebruiken bij

Product

Product

Hondenluiers

In deze groep vindt u hondenluiersinleggers en hulpmiddelen voor als uw hond last heeft van incontinentie of onzindelijkheid.

Incontinentie bij honden komt veel voor, zeker op latere leeftijd kan een hond in huis gaan plassen of verliest uw hond urine tijdens zijn slaap.

Een hondenluier is een ideale oplossing voor honden die om wat voor reden dan ook niet zindelijk zijn. Van pups die mee gaan op visite waarbij u geen ongelukjes wilt tot incontinentie door ziekte of ouderdom.

Een luier maakt het samenleven met een onzindelijke of incontinente hond veel fijner. Het schoonmaken van de ongelukjes gaat toch irriteren ook als u weet dat uw hond er niets aan kan doen. Door een luier blijft het huis en de omgeving schoon, kan uw hond overal mee naar toe en kunt u samen van elkaars gezelschap genieten.

Hondenluiers zijn ook ideaal voor loopse teefjes, het wordt veel beter geaccepteerd en is fijner in gebruik dan de standaard broekjes.
Plasbanden zijn ideaal voor incontinente reuen of als uw reu het nodig vindt zijn territorium te markeren in huis.

De SnuggEase hondenluiers zijn uitwasbaar, daardoor heeft u geen inleggers nodig. Voor de plasbanden heeft u wel inleggers nodig.
Ook hebben we wegwerp hondenluiers speciaal voor teefjes. Deze zijn te kort voor de gemiddelde reu. 

Ook bij de uitwasbare SnuggEase hondenluier kunnen wel inleggers worden gebruikt om het aantal wasbeurten te verminderen en het schoonmaken te vergemakkelijken. 

Hondenluiers

Er zijn 3 producten op deze pagina.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Active filters

SnuggEase hondenluiers

SnuggEase hondenluiers -40%
Color:
Size:
€ 21,89 € 36,49

Recova Shirt

Recova Shirt -40%
Color:
Size:
€ 5,99 € 9,99

Plasband, incontinentieband...

Incontinentieband voor reuen -40%
Color:
Size:
€ 4,79 € 7,99