Best verkochte producten

Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Vachtverzorging

De hondenvacht is op zijn best bij een minimale verzorging. Af en toe een kam of borstel erdoor en alleen indien nodig een wasbeurt met een verantwoorde natuurlijke shampoo. Voor de gemiddelde huishond is dat het allerbeste recept waarbij zowel hond als baas zich goed voelt.  Ik heb een mooi assortiment aan kammen en borstels waarmee u de honden...

De hondenvacht is op zijn best bij een minimale verzorging. Af en toe een kam of borstel erdoor en alleen indien nodig een wasbeurt met een verantwoorde natuurlijke shampoo. Voor de gemiddelde huishond is dat het allerbeste recept waarbij zowel hond als baas zich goed voelt.  Ik heb een mooi assortiment aan kammen en borstels waarmee u de hondenvacht prima kunt onderhouden met simpele scharen voor het noodzakelijke bijknippen voor de normale huishond. 

Om uw hond er op een show op zijn mooist uit te laten zien heeft u natuurlijk iets meer nodig, daarvoor hebben we mooie shampoo's die op geheel natuurlijke wijze de vacht er op zijn best uit laten komen en naderhand ook snel en simpel weer wordt opgefrist.

Meer ...

Vachtverzorging Er zijn 4 producten

Toont 1 - 4 van de 4 items
Toont 1 - 4 van de 4 items