Filteren op

Merk

Merk

Kleur

Kleur

Hondenjas

Webshop Pets Passion gaat sluiten.
Koop nu de allerlaatste jassen met 40% korting! OP is OP.

Een jas voor de hond? Maar mijn hond heeft toch een prachtige vacht? Honden hebben een jas toch helemaal niet nodig?
Ja natuurlijk hebben de meeste honden een prachtige vacht en veel honden kunnen doorgaans dan ook prima zonder jas. Toch zijn er situaties waarin een jas heel welkom is. Bijvoorbeeld als uw hond moet herstellen van ziekte, of als uw hond compleet uit vacht is. 

Honden die korte pootjes hebben en daardoor een buik die laag bij de grond is, kunnen erg veel baat hebben bij een jas als het erg koud of nat weer is. De buik blijft daardoor droger en warmer, hierdoor heeft u minder kans op blaasontstekingen e.d.
Sport u met uw hond? Na een training of tussen wedstrijd rondjes door is het voor uw hond heel goed om niet te snel af te koelen. Een jas kan blessures voorkomen door de spieren en gewrichten lekker warm te houden.

Soms is een jas ook gewoon heel fijn voor u want als uw hond een dikke vacht heeft kan het soms tijden duren voordat het weer goed droog is. Dan is een jas aan tijdens een wandeling in de regen ook gewoon heel fijn, zeker als u later de hond mee neemt op visite.

Twijfelt u over een jas? Weet u niet welke maat u moet kiezen of twijfelt u over het merk of type jas welke voor uw hond het meest geschikt is?
Wij helpen u graag! Ook als een jas voor uw situatie misschien niet de beste oplossing is zullen we u dat eerlijk vertellen.

Stoere jassen voor uw hond, nu in de aanbieding.

Hondenjas

Er zijn 4 producten op deze pagina.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Active filters

Touchdog Outdoor hondenjas, XS

Touchdog Outdoor hondenjas -40%
Color:
Size:
€ 17,97 € 29,95

Hondenjas English Style

Hondenjas English Style -40%
Color:
Size:
€ 10,79 € 17,99

Reflecterend honden...

Reflecterend hondenvest -40%
Color:
Size:
€ 10,19 € 16,99

Recova Shirt

Recova Shirt -40%
Color:
Size:
€ 5,99 € 9,99