Filteren op

Soort snack

Soort snack

Diersoort

Diersoort

Hondensnacks

Natuurlijke hondensnacks van uitsluitend gedroogd vlees, zonder toevoegingen. Honden kunnen enorm genieten van een beloning of iets om op te kauwen. Wist u dat regelmatig kluiven zeer belangrijk is voor een gezond gebit? Natuurlijk kunt u de tanden van uw hond zelf poetsen maar als u regelmatig wat lekkers te kluiven geeft (en dan bij voorkeur graanvrij) dan poetst uw hond zijn tanden zelf.

Ik verkoop uitsluitend natuurlijke, graan en glutenvrij gezonde snacks voor uw hond, ook voor honden met een allergie. De meeste  snacks zijn van het merk Carnis. Carnis snacks zijn namelijk gegarandeerd 100% puur natuur en van uitstekende kwaliteit. De meeste snacks zijn gemaakt van gedroogd vlees, niets meer en niets minder. Door het drogen blijven zoveel mogelijk goede voedingsstoffen behouden en hoeft er niets aan toe te worden gevoegd.

Behalve Carnis verkopen wij ook hondensnacks van Renske en Best Buddy. Beide merken hebben kwaliteit hoog in het vaandel en maken verantwoorde snacks.

Gun uw hond een heerlijk en verantwoord tussendoortje.
Komt uw hond makkelijk aan in gewicht en moet u erg op zijn lijn letten? Kijk dan vooral ook eens bij de gedroogde long. Long is zeer licht verteerbaar en levert nauwelijks voedingsstoffen of calorieën. Ideaal voor honden die op dieet zijn.

Wij zijn verkooppunt van Carnis en kopen ook alles rechtstreeks bij hun in.
Zit uw hond zijn favoriete carnis product nog niet in ons vaste assortiment? Laat het ons weten! Wij kunnen alles van Carnis voor u bestellen.

Hondensnacks

Er zijn 3 producten op deze pagina.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Active filters

Carnis, hertengewei Split Chew

Carnis, hertengewei Split Chew Large -40%
Color:
Size:
€ 10,95 € 18,25

Carnis Mini worstjes Rund

Carnis Mini worstjes Rund -40%
Color:
Size:
€ 2,37 € 3,95

Carnis eendennekken

Carnis eendennekken -40%
Color:
Size:
€ 2,37 € 3,95