Best verkochte producten

Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Hondenvoer

Ons hondenvoer assortiment bestaat uit Carnis geperste brokken en Renske vers vlees en super premium brokken.
U wilt Carnis of Renske kopen als u goed voer voor uw hond wilt. Beide merken hebben bewezen kwalitatief goed te zijn. Honden doen het goed op deze merken.

Carnis koud geperste brokken zijn zeer geschikt voor honden met een glutenallergi...

Ons hondenvoer assortiment bestaat uit Carnis geperste brokken en Renske vers vlees en super premium brokken.
U wilt Carnis of Renske kopen als u goed voer voor uw hond wilt. Beide merken hebben bewezen kwalitatief goed te zijn. Honden doen het goed op deze merken.

Carnis koud geperste brokken zijn zeer geschikt voor honden met een glutenallergie. De Carnis Kip/Rund en Zalm zijn vrij van tarwegluten.
Is uw hond erg gevoelig, heeft hij vaak last van zijn maag of echt een allergie? Dan wilt u Carnis Lam of Konijn kopen. Deze zijn hypoallergeen en absoluut glutenvrij. Bovendien hebben ze maar 1 eiwitbron waardoor ze ook geschikt zijn voor honden met een eiwitallergie.

Twijfelt u over de juiste keuze voer voor uw hond? Dan help ik u graag. Ook als ik van mening ben dat een ander merk dan ik verkoop de betere keus is zal ik u dat eerlijk vertellen. De gezondheid van uw hond gaat bij mij voor alles!

Voert u normaal gesproken rauw vlees aan uw hond maar wilt u op vakantie een alternatief wat zonder diepvries kan? Dan hebben we van Renske een prachtig gezonde en verantwoord assortiment vlees wat ongeopend prima zonder koeling kan.

Meer ...

Hondenvoer Er zijn 18 producten

Subcategorie

 • Carnis geperste brok

  Carnis geperste brokken zijn geschikt voor alle soorten honden van alle rassen en alle leeftijden.

  De hondenbrokken van Carnis hondenvoer zijn koud geperste brokken. Dit heeft als voordeel dat er zo min mogelijk kwaliteit, vitamines en mineralen verloren gaan tijdens het produceren van de brok.

  De hondenbrokken worden in 2 maten geperst. De originele standaard brokken zijn grof en daarmee geschikt voor medium tot grote honden.
  Sinds december 2017 zijn er ook minibrokjes, speciaal voor puppy's en kleine hondenrassen. Deze brokken zijn een stuk kleiner en daardoor makkelijker te eten voor kleine tot medium honden. Ook pups van wat grotere rassen kunnen tijdens het wisselen belang hebben bij deze kleinere brokjes omdat ze makkelijker te eten zijn. Als de mond door het wisselen erg gevoelig is zal uw pup dat vast erg kunnen waarderen.

  Alle soorten Carnis zijn vrij van tarwe en dus ook van tarwegluten.
  De Carnis Lam en Carnis Konijn zijn beide hypo allergeen hondenvoer en absoluut vrij van gluten.
  De geperste brokken van Carnis bevatten een ruim percentage vlees.

  Omdat geperste brokken uit elkaar vallen zijn ze makkelijk te verteren en een goede keus voor slechte eters en honden met diepe borstkassen. Omdat er geen lucht in de brokken zit en ze niet opzwellen is er verminderde kans op maagtorsie.

  Is uw hond erg kieskeurig?
  Vraag dan een gratis proefzakje aan. Ik stuur u graag e.e.a. op zodat u uw hond eerst kan laten proeven.

  Deze brokken kunnen prima gecombineerd worden met een vers vlees menu.

 • Renske Vers Vlees en...

  Hondenvoer van Renske, is een goed, eerlijk voer wat rijk is aan vlees.

  Standaard hadden we altijd al Renske Vers Vlees, een volledige hondenvoeding van 100% natuurlijke en zeer hoge kwaliteit ingrediënten, met minstens 80% vers vlees. Vers vlees is licht gestoomd in de verpakking en vervolgens vacuüm verpakt. Hierdoor is Renske geconserveerd met behoud van de voedingstoffen. Zo hoef je het niet in te vriezen en is het ongeopend ook buiten de koelkast te bewaren. Geopend kun je het nog 3 dagen in de koelkast bewaren. Hierdoor zijn onze vers vlees maaltijden ideaal in gebruik, ook onderweg of op vakantie.

  Renske heeft nog veel meer smaken en varianten, ook diverse brokken en voedingssupplementen.
  Deze zitten nog niet allemaal standaard in ons assortiment, maar kunnen op verzoek wel voor u besteld worden!

Toont 1 - 18 van de 18 items
Toont 1 - 18 van de 18 items