Best verkochte producten

Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

  • Blinki Bone
    Blinki Bone

    Leuk lampje in de vorm van een bot....

    €3,50 -50% €6,99
Hondenspeelgoed

Honden spelen graag, met elkaar en met hun baas. Spelen is ook erg goed voor de band onderling.  Zeker als u zelf met uw hond speelt is dat heel goed voor uw relatie met uw hond. Een heel onzekere hond kan vertrouwen in u en in zichzelf krijgen als u rustig en vriendelijk speelt en hem ook af en toe laat winnen terwijl de sterke stoere hond juis...

Honden spelen graag, met elkaar en met hun baas. Spelen is ook erg goed voor de band onderling.  Zeker als u zelf met uw hond speelt is dat heel goed voor uw relatie met uw hond. Een heel onzekere hond kan vertrouwen in u en in zichzelf krijgen als u rustig en vriendelijk speelt en hem ook af en toe laat winnen terwijl de sterke stoere hond juist respect en samenwerking kan ontwikkelen door verantwoord te spelen waarbij u bepaald wanneer het spel begint en eindigt.

Er zijn ook merken zoals Kong die speelgoed hebben waar uw hond heel goed ook zelf mee kan spelen, voerballen zijn ideaal om ze heerlijk bezig te houden en ze worden er ook moe van. Het geeft veel voldoening voor een hond om wat te moeten doen voor het lekkers.

Let bij elk speelgoed wat u koopt op de afmetingen van het speelgoed en uw hond zijn bek zodat het niet te klein voor hem is. Houdt altijd toezicht, ook al is het speelgoed nog zo veilig en uw hond nog zo rustig en voorzichtig, een ongeluk zit in een klein hoekje.

Meer ...

Hondenspeelgoed Er zijn 41 producten

per pagina
Toont 1 - 36 van de 41 items
Toont 1 - 36 van de 41 items