Catalogus

Geactiveerde filters:
  Afmeting
  Materiaal

  Best verkochte producten

  Informatie

  Aanbiedingen

  Carriers en Draagtassen

  Een carrier is een stoffen bench. Vaak makkelijk op te vouwen en licht van gewicht. Daardoor is een carrier makkelijk mee te nemen.
  Als de hond mee mag op vakantie of dagje uit kan het heel fijn zijn een veilig plekje voor uw hond mee te nemen. Een draadkooi is dan vaak erg lomp en zwaar. Een carrier heeft dezelfde functie maar is veel makkelijk...

  Een carrier is een stoffen bench. Vaak makkelijk op te vouwen en licht van gewicht. Daardoor is een carrier makkelijk mee te nemen.
  Als de hond mee mag op vakantie of dagje uit kan het heel fijn zijn een veilig plekje voor uw hond mee te nemen. Een draadkooi is dan vaak erg lomp en zwaar. Een carrier heeft dezelfde functie maar is veel makkelijker mee te nemen.

  Een carrier is ook heel fijn tijdens wedstrijden of andere evenementen waarbij u uw hond af en toe even een veilig rustplekje wilt geven.

  In deze groep vindt u ook draagtassen. Het kan soms heel handig zijn uw hond te dragen. Bijvoorbeeld omdat uw pupje nog geen lange afstanden mag lopen of omdat uw hond oud of ziek is en daardoor niet zo goed uit de voeten kan. 

  Een draagtas is speciaal ontworpen om uw hond langere stukken te tillen. Ideaal voor langere wandelingen maar ook als uw hond mee mag over een markt of bij drukke evenementen. Het geeft uw hond een veilig en comfortabel plekje terwijl u het zonder al te veel moeite mee kan tillen.

  Let bij het kopen van een carrier of draagtas goed op de afmetingen zodat uw hond er comfortabel in past.
  Een draagtas is vaak iets krapper. Als u hem puur als vervoer gebruikt is dat niet erg zolang uw hond er geen hinder van ondervindt. En natuurlijk let u bij een draagtas goed op het gewicht wat de tas moet kunnen krijgen.

  Meer ...

  Carriers en Draagtassen Er zijn 3 producten

  Toont 1 - 3 van de 3 items
  Toont 1 - 3 van de 3 items