Best verkochte producten

Informatie

Aanbiedingen

Halsbanden, tuigjes en riemen

Elke hond heeft een riem nodig en een halsband of tuigje om de riem aan vast te doen. De riemen, halsbanden en tuigjes heb je in vele maten, kleuren en materialen. Als u een nieuwe halsband of harnas gaat kopen is het belangrijk goed te letten op de pasvorm. Het moet comfortabel zitten, niet te strak maar zeker ook niet te los en het mag niet sc...

Elke hond heeft een riem nodig en een halsband of tuigje om de riem aan vast te doen. De riemen, halsbanden en tuigjes heb je in vele maten, kleuren en materialen. Als u een nieuwe halsband of harnas gaat kopen is het belangrijk goed te letten op de pasvorm. Het moet comfortabel zitten, niet te strak maar zeker ook niet te los en het mag niet schuren.

Heeft u een pup? Dan is het belangrijk dat u kiest voor lichte nylon of bamboo materialen. Het lichaam van uw pup is nog in ontwikkeling en daar past een zware last van een ketting of iets dergelijks absoluut niet bij. Dat is niet gezond voor de gewrichten van uw hondje.

Flexi rollijnen zijn ideaal om uw hond veel ruimte te geven maar toch aan de lijn te houden. Wel moet u zich ervan bewust zijn dat u met gebruik van een flexi uw hond aanleert om te trekken. Een Flexi of rollijn mag u dan ook nooit gebruiken in combinatie met een slipketting of andere hulpmiddelen die uw hond het trekken af zouden moeten leren omdat er altijd spanning op de rollijn staat.

Meer ...

Halsbanden, tuigjes en riemen Er zijn 37 producten

per pagina
Toont 37 - 37 van de 37 items
Toont 37 - 37 van de 37 items