Catalogus

Kleur
LED lamp?

Best verkochte producten

Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Gezien worden in het donker

Pets Passion ruimt flink op met maar liefst 50% korting op alle "gezien worden" producten.
Sla snel uw slag want OP = OP!

Koop nu uw hondenlampjes, mooie reflecterende riemen of leuke bandana's tegen spotprijzen.
Nu de dagen langer worden is het seizoen voor deze prachtige lichtgevende producten voorbij. Daarom mag alles uit deze categorie nu zo ...

Pets Passion ruimt flink op met maar liefst 50% korting op alle "gezien worden" producten.
Sla snel uw slag want OP = OP!

Koop nu uw hondenlampjes, mooie reflecterende riemen of leuke bandana's tegen spotprijzen.
Nu de dagen langer worden is het seizoen voor deze prachtige lichtgevende producten voorbij. Daarom mag alles uit deze categorie nu zo goedkoop weg.

In het donker met uw hond wandelen kan een hele opgave zijn. Zeker als uw hond los mag lopen kan het een hele opgave zijn uw hond goed in de gaten te houden. Dat is niet alleen erg lastig voor u zelf, maar ook uw omgeving kan hier veel last van ondervinden. Verkeer kan erg schrikken van uw hond als ze hem of haar pas erg laat zien.

Heeft uw hond ruimte nodig? Of weet u dat er honden bij u in de buurt zijn die moeite hebben met andere honden? Dan is een goede verlichting van uw hond heel belangrijk. Als uw hond goed zichtbaar is en men van ver kan zien dat er een hond loopt kan iedereen daar ook rekening mee houden.

Daarom is het heel belangrijk dat u ervoor zorgt dat uw hond goed zichtbaar is. Met een lampje, lichtgevende halsbanden of een riem met LED verlichting. Als uw hond in principe niet los loopt in het donker en u het liever wat rustiger houdt zijn er natuurlijk ook reflecterende bandana’s of dekjes zodat uw hond wel goed zichtbaar is voor het verkeer.

Als u in het donker gaat wandelen of fietsen met uw hond is het heel fijn u en uw hond goed gezien worden. Het is voor het overige verkeer heel fijn als ze op tijd zien dat u een hond bij u heeft. Zo kan men meer afstand en rekening houden met uw viervoeter. Door een hondenlampje kunt u dan goed zien waar uw hond is.

Heeft uw hond veel vacht waardoor lampjes en halsbanden met verlichting volledig in de vacht verdwijnen? Dan zijn reflecterende hesjes en eventueel riemen met LED verlichting een goede uitkomst om uw hond toch goed zichtbaar te laten zijn.

Hier vindt u voor elke hond een geschikte oplossing zodat u en uw hond veilig kunnen wandelen in het donker.

Meer ...

Gezien worden in het donker Er zijn 12 producten

Toont 1 - 12 van de 12 items
Toont 1 - 12 van de 12 items