Catalogus

Best verkochte producten

Informatie

Nieuwe producten

 • Flosbal met handvat
  Flosbal met handvat

  Vrolijk gekleurde flosbal met handvat. Ideaal voor samen spelen, sjorren...

  €2,95
 • Flosbal
  Flosbal

  Vrolijk gekleurde flosballen. Deze ballen kunnen tegen een stootje en...

  €2,19
 • Flostouw met handvat
  Flostouw met handvat

  Heerlijk sjorren en spelen met je hond dankzij deze vrolijk gekleurde...

  €3,10
 • Rogz Pop Upz oranje
  Rogz Pop Upz oranje

  Ideaal speelgoed voor actieve honden. Het stuitert en drijft en wil...

  €11,95

Aanbiedingen

Muilkorven

Muilkorven zijn helaas soms nodig, bijvoorbeeld omdat uw hond mee op vakantie mag en een muilkorf dan verplicht is, als uw hond de dierenarts niet zo vertrouwd, hij wel eens ruzie maakt met andere honden of als uw hond graag buiten ongewenste dingen eet. Door de muilkorf kan hij zichzelf niet meer belonen en kunt u het gedrag beter onder control...

Muilkorven zijn helaas soms nodig, bijvoorbeeld omdat uw hond mee op vakantie mag en een muilkorf dan verplicht is, als uw hond de dierenarts niet zo vertrouwd, hij wel eens ruzie maakt met andere honden of als uw hond graag buiten ongewenste dingen eet. Door de muilkorf kan hij zichzelf niet meer belonen en kunt u het gedrag beter onder controle houden. 

Wilt u een muilkorf kopen? Dan kunt u het beste een centimeter pakken en opmeten welke maat neus uw hond heeft. Veel fabrikanten geven wel een idee voor welke hondenrassen een bepaalde muilkorf geschikt is maar omdat er veel variatie zit in de bouw van een hond past dat lang niet altijd. Twijfelt u over welke muilkorf of welke maat u nodig heeft? Neemt u dan contact met me op, ik denk graag mee en kan indien nodig een muilkorf altijd even nameten voordat u het besteld. Zo weet u zeker dat u de juiste maat koopt.
En natuurlijk doen we over ruilen ook niet moeilijk, een muilkorf moet goed zitten. Als u na ontvangst van de muilkorf niet tevreden bent over hoe het past mag het altijd weer retour gestuurd worden.

Meer ...

Muilkorven Er zijn 3 producten

Toont 1 - 3 van de 3 items
Toont 1 - 3 van de 3 items