Best verkochte producten

Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Koopjeshoek

Welkom in onze outlet koopjeshoek. Hier kunt u hondenspullen en kattenspullen heel goedkoop online kopen. Voor alle producten in deze groep geldt OP=OP.

Uiteraard gelden voor deze producten gewoon de normale voorwaarden, dus mag u uw bestelling ook gewoon weer retour sturen binnen de zichttermijn van 15 dagen als u het toch niet wenst te houden....

Welkom in onze outlet koopjeshoek. Hier kunt u hondenspullen en kattenspullen heel goedkoop online kopen. Voor alle producten in deze groep geldt OP=OP.

Uiteraard gelden voor deze producten gewoon de normale voorwaarden, dus mag u uw bestelling ook gewoon weer retour sturen binnen de zichttermijn van 15 dagen als u het toch niet wenst te houden.

Hier vindt u goede kwaliteit honden en katten toebehoren tegen een scherpe prijs. De meeste producten zijn afgeprijsd omdat het de laatste exemplaren zijn van een uitlopend product. Met deze producten op zich is dus niets mis. Ze zijn gewoon nog nieuw in doos en nog nooit verkocht. Om plaats te maken voor de nieuwe voorraad gaan deze laatste exemplaren dan in de aanbieding.

Pets Passion is een webshop en dus mag u producten retour sturen. Helaas komt het voor dat een product wat beschadigd raakt bij transport of bij het passen. Soms wast men een product eerst voordat het retour wordt gestuurd. Natuurlijk kan ik zo'n product niet meer als nieuw verkopen. Een nieuw product moet ook echt nieuw zijn. Omdat weggooien ook zonde is wordt een product wat nog wel goed bruikbaar is dan met korting in de shop aangeboden. Een zogenaamd tweedekansje. 

Deze producten kunnen bijvoorbeeld een vlekje of wat roest hebben of al eens gewassen zijn. Uiteraard wordt in dit geval dan duidelijk bij het product vermeld wat de reden van het afprijzen is.

Meer ...

Koopjeshoek Er zijn 18 producten

Toont 1 - 18 van de 18 items
Toont 1 - 18 van de 18 items