ECOstyle VloVrij Kat, tegen vlooien en teken

K20170004

Wilt u uw kat beschermen tegen vlooien en teken op een natuurlijke, diervriendelijke manier? Dan zijn deze ECOstyle vlooiendruppels echt iets voor uw kat!

Deze druppels zijn 100% natuurlijk, veilig en gezond voor uw kat. Het werkt op geurbasis waardoor vlooien en teken uw kat echt niet lekker vinden ruiken.

In 1 verpakking zitten 5 pipetten.

Meer details

14 Items

Uit voorraad leverbaar

€14,95

Meer informatie

Niemand wil graag vlooien of teken op zijn dier. Daarom zijn er tal van bestrijdingsmiddelen en beschermingsmiddelen die uw hond vrij van het ongedierte moet houden.

Bescherm uw kat tegen vlooien en teken op een natuurlijke manier

Als uw kat op dit moment vrij is van vlooien dan heeft u in principe geen chemische heftige bestrijdingsmiddelen nodig om uw viervoeter vrij te houden van het ongedierte. Vlooien en teken reageren onder andere op geur. Een kat wat voor hen erg vies ruikt zullen ze niet snel als slachtoffer kiezen. Ze wachten dan liever op een dier wat aantrekkelijker ruikt.

Deze druppels werken op geurbasis, de werkzame stof is Geraniol.
Geraniol is een etherische olie. Vlooien en teken vinden het ronduit stinken maar voor ons mensen heeft het een frisse geur.

De ECOstyle VloVrij pipetten kunnen veilig gebruikt worden bij volwassen katten en kittens vanaf 12 weken. Het wordt afgeraden voor de hele jonge kittens onder 12 weken en voor drachtige/zogende poezen.

.

Werken deze druppels ook tegen teken?

Ja, deze druppels werken tegen vlooien, teken, mijten en luizen.
Al deze ongewenste gasten reageren op de geur van deze druppels en zoeken liever een ander heenkomen.

Als uw kat de pech heeft door een tekennest te lopen of in een zeer tekenrijk gebied te wandelen kunnen deze druppels helaas niet voorkomen dat er toch een paar teken op uw kat zullen springen, u ziet ze echter waarschijnlijk lopen omdat ze door de geur niet echt een goed plekje kunnen vinden. De teken laten zich dan nog heel makkelijk van uw hond vallen als u ze wegveegt.

Controleer in het hoogseizoen wel regelmatig uw kat om er zeker van te zijn dat uw kat nog steeds vrij van teken is.

.

Zijn de druppels geschikt voor alle katten?

Ja, deze druppels zijn geschikt voor alle katten vanaf 12 weken leeftijd. Aangezien er geen testen worden uitgevoerd is het niet uitgetest of deze druppels veilig zijn voor drachtige/zogende dieren. Daarom wordt het gebruik bij deze kwetsbare groep afgeraden.

.

Hoelang werken de vlooiendruppels?

Het wordt aangeraden de behandeling elke 4 weken te herhalen om de geur goed aanwezig te houden. Na verloop van tijd wordt de geur minder en daarom is regelmatig herhalen noodzakelijk om het goed te laten werken.
In het hoogseizoen kunt u desgewenst uw dier elke 3 weken behandelen om de werking optimaal te houden.

.

Helpen deze vlooiendruppels tegen een vlooienplaag?

Als er op dit moment vlooien of teken zijn dient u dit eerst te behandelen. Deze druppels jagen wel weg, maar doden niet. Als er eenmaal een plaag is moet u dit eerst grondig aanpakken voordat de lievere methodes worden ingezet.

Haal eventuele teken weg met een pincet of tekentang (gewoon rechtop eruit trekken) en daarna behandelt u uw kat met een vlooienshampoo of VloVrij op het dier spray. Behandel de omgeving met de omgevingsspray van ECOstyle voor een omgeving die vrij is van ongedierte.  In principe bent u nu van de plaag af.  Er bestaat echter een kans dat er toch wat larven of poppen aan uw behandeling ontsnappen omdat ze zich in de meest onbereikbare kleine kiertjes kunnen terugtrekken.

Daarom is mijn advies uw dier na het wassen te behandelen met druppels van Bolfo Gold, dit is helaas geen natuurlijke bestrijding maar beschermt uw dier wel effectief en dood ook daadwerkelijk eventuele vlooien die uw eerste behandeling hebben overleeft.

Daarna kunt u uw dier effectief en veilig beschermen tegen nieuwe vlooien met de natuurlijke ECOstyle vlooiendruppels.

Kenmerken

Kleurnvt
MerkECOstyle
SerieVloVrij
VerzendmethodeBriefpost
VerzendkostenAfhankelijk van gewicht, vanaf 2,73 tot max. pakkettarief. (Bestellingen vanaf 50,- euro gratis)

Recensies

Schrijf uw recensie

ECOstyle VloVrij Kat, tegen vlooien en teken

ECOstyle VloVrij Kat, tegen vlooien en teken

Wilt u uw kat beschermen tegen vlooien en teken op een natuurlijke, diervriendelijke manier? Dan zijn deze ECOstyle vlooiendruppels echt iets voor uw kat!

Deze druppels zijn 100% natuurlijk, veilig en gezond voor uw kat. Het werkt op geurbasis waardoor vlooien en teken uw kat echt niet lekker vinden ruiken.

In 1 verpakking zitten 5 pipetten.

Schrijf uw recensie

Accessoires

17 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...