Aanbieding! Adori bench zwart Bekijk groter

Adori bench zwart

Degelijke zwarte draadkooi bench met 1 of 2 deuren van het merk Adori.
De bench heeft een zwarte kunststof schuiflade.
Bench is makkelijk in te klappen zodat het makkelijk te vervoeren is en weinig ruimte inneemt als u het niet gebruikt.

Meer details

1 Item

Uit voorraad leverbaar

Let op, Laatste items in voorraad!

€36,39

-35%

€55,99

Meer informatie

Benches zijn een praktisch hulpmiddel bij onder andere de zindelijkheidstraining bij pups. Maar ook vormen zij een rustpunt, een veilige haven voor de hond. Zeker als u een druk gezin heeft met veel mensen en kinderen die heen en weer lopen, spelen en dergelijke kan een bench een hele fijne plek zijn waar de hond zich terug kan trekken en kan slapen.

Sommige mensen vinden een bench zielig, dat is het zeker niet! Mits goed aangeleerd en mits u hem goed gebruikt. Een bench kunt u gebruiken als box, als u even niet op uw hond kan letten terwijl er wel allerlei lekkers op tafel staat bijv. is het prettig als u de hond even kan vragen in zijn bench te gaan zodat u even naar boven kan. Voorkomen is immers beter dan genezen. Ook bij pups kan een bench een fijn hulpmiddel zijn. Niet alleen is een bench erg nuttig bij zindelijkheidstraining, het kan ook goed dienen als rustpunt voor de hond. Soms kan een pup zichzelf voorbij lopen, net als een menselijk kind die eigenlijk allang op bed had moeten liggen kan een pup dan onwijs vervelend worden en heel hyper aanwezig zijn. Feitelijk is zo'n hond, net als een klein kind, gewoon moe. De meeste honden gaan op een gegeven moment zelf wel slapen, maar lang niet alle honden doen dat. Zet u de pup dan even met een speeltje in de bench dan zult u zien dat deze (wellicht na enige protesten) heerlijk in slaap valt.

Uiteraard leert u de bench goed aan, het moet een leuke, veilige plek zijn voor de hond waar hij graag uit zichzelf gaat liggen. Als u kinderen heeft leert u hen dat zij nooit in of bij de bench mogen komen en dat de hond als deze in de bench ligt altijd met rust moeten laten. Als de hond met rust gelaten wil worden moet hij een veilig plekje hebben waar hij ten alle tijde met rust wordt gelaten.

Deze zwarte benchen van Adori zijn in te klappen zodat ze makkelijk vervoert kunnen worden en ze niet teveel ruimte innemen als u hem niet gebruikt. Alles is goed en eenvoudig schoon te maken. De kleinste bench heeft 1 deur, alle andere maten hebben 2 deuren.

Verkrijgbaar in de maten:

  • 47 x 30 x 37 cm, 1 deur
  • 62 x 44 x 50 cm, 2 deuren
  • 76 x 48 x 54 cm, 2 deuren
  • 92 x 57 x 64 cm, 2 deuren
  • 107 x 71 x 77 cm, 2 deuren

Kenmerken

KleurZwart
MerkAdori
MateriaalRoestvrij Staal
VerzendmethodePakketpost
VerzendkostenDHL NL € 5,95 | DHL BE € 8,50,- (Vanaf 50,- euro gratis)

Recensies

Schrijf uw recensie

Adori bench zwart

Adori bench zwart

Degelijke zwarte draadkooi bench met 1 of 2 deuren van het merk Adori.
De bench heeft een zwarte kunststof schuiflade.
Bench is makkelijk in te klappen zodat het makkelijk te vervoeren is en weinig ruimte inneemt als u het niet gebruikt.

Schrijf uw recensie

Accessoires

2 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...