Best verkochte producten

Informatie

Fabrikanten

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Zo overleven u en uw hond het kerstdiner.

Zo overleven u en uw hond het kerstdiner.

Schiet u al in de stress bij het idee van de combinatie kerstdiner en uw hond? Is uw hond overenthousiast en heeft u geen idee hoe hij zich deze avond goed gaat gedragen? Ziet u de modderpoten al op de galajurken? Een blog met tips hoe u en uw hond het kerstdiner goed doorkomen.

10 jaar Pets Passion

10 jaar Pets Passion

20 november 2007 liep ik het kvk kantoor binnen om mijn eigen bedrijf op te richten. Pets Passion was geboren! Hier is de nodige voorbereiding aan vooraf gegaan, een cursus ondernemersvaardigheden gedaan en plannen gemaakt. Vol ideeën, dromen en energie kon ik eindelijk echt aan de slag met mijn bedrijf. 10 jaar geleden alweer! Wat vliegt de tijd. Wat is er veel gebeurd en wat is Pets Passion gegroeid en volwassen geworden. Kijk je met me mee terug?

Alles over de Snuffelmat.

Alles over de Snuffelmat.

In vervolg op het blog over hersenwerk een blog speciaal over de snuffelmat. Wat is een snuffelmat en hoe maak je zelf een snufelmat? Wat heb je nodig voor een snuffelmat? In dit blog alles over de snuffelmat inclusief een handleiding hoe je een snuffelmat aanleert en gebruikt met een instructie hoe je hem zelf kan maken. Een snuffelmat is ideaal voor zowel honden als katten en is wat mij betreft echt een must have voor de echte honden en kattenliefhebber.

Hersenwerk voor honden

Hersenwerk voor honden

Hersenwerk voor de hond, u hoort het steeds vaker. In dit blog leg ik u alles uit over wat hersenwerk is en waarom u hersenwerk zou willen gaan doen. Welke voordelen het heeft voor u en voor uw hond? Moet u nu hondenspelletjes kopen of kunt u het ook zelf maken? Ik weet zeker, na het lezen van dit blog gaat u enthousiast met de hond aan de slag!

Even voorstellen: Doutze

Even voorstellen: Doutze

Mensen in onze omgeving hebben het vast al gezien, er is een pup in huis! Doutze komt ons gezin en team versterken. Omdat ik best wat vragen krijg over haar en ik natuurlijk als trotse baas ook gewoon overloop van enthousiasme een voorstelblog.

Alles over voedselallergie

Alles over voedselallergie

Omdat ik vaak vragen krijg over allergische honden en ook regelmatig proefzakjes verstuur omdat men naar ander voer zoekt door allergische klachten op het huidige voer leek het mij goed eens een blog te schrijven over voedselallergie. Wat is het en hoe kom je tot een goede diagnose. Je leest er alles over in dit blog.

Puppy, tips en trucs om uw pup een goede start te geven

Puppy, tips en trucs om uw pup een goede start te geven

Krijgt u een pup? Is uw huis al puppyproof? En heeft u het juiste speelgoed? Wist u dat veel honden denken dat het woord "los" betekent dat je iets heel goed vast moet houden? In dit blog vertel ik over het in huis halen van een pup en geef ik u wat leuke weetjes zodat uw pup uit kan groeien tot een leuke en gehoorzame hond.

Is uw hond zichtbaar in het donker?

Is uw hond zichtbaar in het donker?

Nu de dagen korter worden zult u steeds vaker uw hond uitlaten in het donker. Zeker als u andere honden of verkeer tegen kunt komen tijdens uw wandeling is het goed om stil te staan bij de zichtbaarheid in het donker. Een lampje is echt geen overbodige luxe als u in het donker over straat gaat. Lees in dit blog waarom u uw hond echt een lampje moet geven.

3 redenen waarom je je dier zou moeten wegen!

3 redenen waarom je je dier zou moeten wegen!

Weegt u uw hond of kat regelmatig? Weet u wat uw huisdier(en) nu wegen? Veel mensen wegen hun dieren bijna nooit, eigenlijk alleen als men toch bij de dierenarts moet zijn... Zonde! Door zo weinig en zonder regelmaat te wegen mist u een heleboel informatie. In dit blog leg ik uit waarom u het beste uw hond of kat regelmatig moet wegen.

Schooien afleren.

Schooien afleren.

Honden die schooien aan tafel of bij bezoek om wat lekkers kunnen behoorlijk vervelend zijn. Bovendien is het eten wat u heeft vaak ongezond voor uw hond. Maar die zielige ogen zijn moeilijk te weerstaan. Hoe zegt u nu nee tegen zo'n lief hondje wat zo zielig kijkt en zo'n honger lijkt te hebben..? Zeker als u ook kinderen heeft is het vrijwel onmogelijk dat uw hond nooit wat krijgt. In dit blog vertel ik u hoe u ervoor zorgt dat uw hond op een hele fijne manier gaat bedelen om wat lekkers,...

Katten komen van venus en honden van mars...

Katten komen van venus en honden van mars...

Katten en honden, beide lopen op 4 poten, hebben oren, staart en een vacht. Beiden ook een geliefd huisdier. Daar houden de vergelijkingen ook wel zo'n beetje op. Hoewel ze beiden graag ons huis delen zijn het hele verschillende dieren. Geboren aartsvijanden maar soms ook beste maatjes. Al zullen ze elkaar wel nooit echt begrijpen.. Dit blog gaat in op leuke weetjes tussen beide diersoorten.

Gaat de hond mee op vakantie?

Gaat de hond mee op vakantie?

Gaat de hond mee op vakantie? Of gaat de hond uit logeren? Is uw ideale idee van vakantie ook dat van uw hond? Gaat uw hond graag mee of blijft hij eigenlijk liever thuis? En waar moet u op letten? Wat moet u echt niet vergeten als uw hond mee gaat, en wat niet als uw hond thuis blijft? Weet uw oppas wat te doen? Heeft u wel aan alles gedacht? In dit blog leest u alles over de vakantie en uw hond.

Daarom eet uw kat gras

Daarom eet uw kat gras

Katten zijn echte vleeseters. Ze staan nog heel dicht bij de natuur en zullen daarom vaak zelf ook nog jagen op hun prooi zoals de oorspronkelijke wilde kat dat deed waar ze vanaf stammen. Het eten van planten en grassen komt ook uit deze wilde oorsprong. Lees in dit blog waarom katten zo graag aan gras knagen. En hoe zorgt u ervoor dat ze uw kamerplanten met rust laten?

Alles over Chippen

Alles over Chippen

Maak van uw dier geen asielzoeker! Om ervoor te zorgen dat een vermist huisdier weer snel en veilig bij u terug kan komen is het belangrijk uw dier te chippen en voor een goede registratie te zorgen. Chippen is wat mij betreft voor alle dieren heel belangrijk, maar voor honden is het ook een wettelijke verplichting.

Hondenspeelgoed

Hondenspeelgoed

Wat is nou goed hondenspeelgoed? Welke soorten bestaan er en waar moet je op letten? Bestaat er hondenspeelgoed wat niet kapot kan? In dit blog vertel ik je alles over speelgoed voor honden.

Speelt u samen met uw kat?

Speelt u samen met uw kat?

In dit blog ga ik in op kattenspeelgoed. Waarom samen spelen met uw kat goed is en wat goed kattenspeelgoed is. Ook ga ik in op kattenkruid (catnip) en waarom dat zo goed werkt bij katten. Na het lezen van dit blog weet u alles over kattenspeelgoed, voerballen en kattenkruid.

Heeft je hond last van warm weer? Tips om hem er koel doorheen te helpen.

Heeft je hond last van warm weer? Tips om hem er koel doorheen te helpen.

Het is warm! Dit zomers hete weer is voor ons mensen vaak heel fijn maar voor onze viervoeters is het niet zo fijn.. De ene hond kan er beter mee omgaan dan de andere. In dit blog zet ik een aantal tips op een rij om uw hond goed door de warme dagen heen te krijgen zonder oververhitting. Wat kunt u op dit soort dagen wel doen en wat niet? Lees er alles over in dit blog.

Toont 1 - 20 van de 49 items