Best verkochte producten

Informatie

Fabrikanten

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Daarom wil je een hondenfluitje (of kattenfluitje).

Daarom wil je een hondenfluitje (of kattenfluitje).

Het hondenfluitje is vooral bekend bij het schapendrijven en jachthonden. Maar ook voor de gewone huishond en zelfs bij katten is zo'n fluitje echt een uitkomst. Lijkt het soms alsof uw hond uw "HIERRRR!" niet hoort? Komt uw hond nooit als u hem roept? En uw kat? In dit blog leest u hoe een simpel fluitje u kan helpen.

Het is warm! Do's en Dont's bij mooi weer.

Het is warm! Do's en Dont's bij mooi weer.

Geniet u ook zo van het heerlijke warme weer? Het lijkt wel zomer. Voor de zonaanbidders heerlijk maar voor veel huisdieren toch wel wat warm. In dit blog de do's en de dont's bij warm weer. Lees dit blog om samen veilig de zomer door te komen.

Waterbak VS Waterfontein

Waterbak VS Waterfontein

Er is een enorme keus aan waterbakken en aan waterfonteinen. Waar let je op en waarom kies je voor een waterbak of een waterfontein? In dit blog zet ik alles op een rijtje.

Als het aan de kat lag... neemt u een zandbak.

Als het aan de kat lag... neemt u een zandbak.

In dit blog alles over kattenbakken. Wist u dat onzindelijkheid en het naast de bak plassen vaak ontstaat omdat de kat niet blij is met de kattenbak? In dit blog ga ik in op de vraag welke kattenbak u het beste kunt kopen en waar u op moet letten. En zeker niet onbelangrijk, waar zet u de kattenbak neer?

Plassen en markeren in huis, waarom steeds op datzelfde plekje?

Plassen en markeren in huis, waarom steeds op datzelfde plekje?

Als uw hond of kat in huis plast is dat vaak op dezelfde plek. Waarom doet uw huisdier dat? En belangrijker nog, wat kunt u er tegen doen? Onzindelijkheid of ergens anders dan de kattenbak plassen en poepen is een veelvoorkomend probleem. In dit blog geef ik antwoorden over mogelijke oorzaken en bijbehorende oplossingen.

Pets Passion 10 jaar!

Pets Passion 10 jaar!

Op 1 maart 2008 gingen onze digitale winkeldeuren echt open en dus vieren we deze maand feest! In dit blog alles over de acties en aanbiedingen en kijken we vooruit naar de volgende 10 jaar. ;-)

Beginnen met Clickertraining

Beginnen met Clickertraining

Na een blog over het kopen van een clicker kan een blog over hoe u zo'n clicker gebruikt natuurlijk niet achterblijven. Hierbij deel 2 van de trilogie met alles over het aanleren van de clicker en beginnen met clickertraining. Wat komt er bij kijken en wat zijn goede oefeningen om mee te beginnen?

Welke clicker is de beste keus?

Welke clicker is de beste keus?

Clickers, een geweldig hulpmiddel bij training van hond of kat. Maar welke clicker is nu de beste? Ziet u door de bomen het bos niet meer? In dit blog vertel ik alles over de clicker (klikker) en welke de beste clicker is voor u.

Stronteigenwijs? Ongehoorzaam? Of mist de juiste motivatie?

Stronteigenwijs? Ongehoorzaam? Of mist de juiste motivatie?

Doet uw hond gewoon wat hij zelf wil? Gaat hij compleet zijn eigen gang? Luistert hij niet en staat u voor jan joker bij de gehoorzaamheidscursus? Heeft u zo'n hond die totaal niet met u samen werkt en zich niets aan lijkt te trekken van wat u wil? Is uw hond zo'n hopeloos geval? Of mist uw hond de juiste motivatie? In dit blog alles over motivatie, trainingsmethoden en tips en trucs om op een leuke manier met uw hond samen te werken zodat hij misschien toch best kan doen wat u graag wil.

Zo overleven u en uw hond het kerstdiner.

Zo overleven u en uw hond het kerstdiner.

Schiet u al in de stress bij het idee van de combinatie kerstdiner en uw hond? Is uw hond overenthousiast en heeft u geen idee hoe hij zich deze avond goed gaat gedragen? Ziet u de modderpoten al op de galajurken? Een blog met tips hoe u en uw hond het kerstdiner goed doorkomen.

10 jaar Pets Passion

10 jaar Pets Passion

20 november 2007 liep ik het kvk kantoor binnen om mijn eigen bedrijf op te richten. Pets Passion was geboren! Hier is de nodige voorbereiding aan vooraf gegaan, een cursus ondernemersvaardigheden gedaan en plannen gemaakt. Vol ideeën, dromen en energie kon ik eindelijk echt aan de slag met mijn bedrijf. 10 jaar geleden alweer! Wat vliegt de tijd. Wat is er veel gebeurd en wat is Pets Passion gegroeid en volwassen geworden. Kijk je met me mee terug?

Alles over de Snuffelmat.

Alles over de Snuffelmat.

In vervolg op het blog over hersenwerk een blog speciaal over de snuffelmat. Wat is een snuffelmat en hoe maak je zelf een snufelmat? Wat heb je nodig voor een snuffelmat? In dit blog alles over de snuffelmat inclusief een handleiding hoe je een snuffelmat aanleert en gebruikt met een instructie hoe je hem zelf kan maken. Een snuffelmat is ideaal voor zowel honden als katten en is wat mij betreft echt een must have voor de echte honden en kattenliefhebber.

Hersenwerk voor honden

Hersenwerk voor honden

Hersenwerk voor de hond, u hoort het steeds vaker. In dit blog leg ik u alles uit over wat hersenwerk is en waarom u hersenwerk zou willen gaan doen. Welke voordelen het heeft voor u en voor uw hond? Moet u nu hondenspelletjes kopen of kunt u het ook zelf maken? Ik weet zeker, na het lezen van dit blog gaat u enthousiast met de hond aan de slag!

Even voorstellen: Doutze

Even voorstellen: Doutze

Mensen in onze omgeving hebben het vast al gezien, er is een pup in huis! Doutze komt ons gezin en team versterken. Omdat ik best wat vragen krijg over haar en ik natuurlijk als trotse baas ook gewoon overloop van enthousiasme een voorstelblog.

Toont 1 - 20 van de 61 items