Alle informatie over verzenden.

De verzendkosten binnen Nederland.

Voor bestellingen binnen Nederland tot € 45,-, wordt € 5,95 aan verzendkosten gerekend voor verzending via de pakketdienst van PostNL.
Is het totaalbedrag van de artikelen van uw bestelling meer dan € 45,- inclusief btw dan zijn er geen verzendkosten.

De bestelling bij ons in Franeker ophalen kan natuurlijk ook. Om te voorkomen dat u voor een dichte deur staat maken we daar graag een afspraak met u voor. Uiteraard worden dan geen verzendkosten gerekend.

Sommige producten kunnen prima door de brievenbus. In dat geval kunt u kiezen voor verzending als brievenbuspakje.
Hiervoor betaalt u € 3,85 euro.
De bestelling wordt dan met een track en trace met normale briefpost verzonden. Het heeft als groot voordeel dat u niet thuis hoeft te blijven en uw bestelling snel bij u op de deurmat ligt.

De verzendkosten naar België.

Voor het versturen van pakketten naar België tot € 45,- rekenen we 8,25 euro.
Is het totaalbedrag van uw bestelling meer dan € 45,- dan versturen we het gratis.

U kunt desgewenst ook kiezen voor briefpost, uw bestelling is dan wel enige dagen onderweg. Dit kan een week duren.
Omdat het voor hele kleine lichte producten wel goedkoper is wil ik u deze keus niet onthouden. Echter raden wij voor bestellingen aan om uw bestellingen via de pakketdienst te laten lopen omdat dit sneller is.


Wanneer wordt de bestelling verzonden?

Wanneer alle artikelen van de bestelling op voorraad zijn en de bestelling betaald is, dan is de bestelling compleet en kan deze worden verzonden. Indien mogelijk wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden.

Bestellingen worden alleen op werkdagen verzonden.
Zodra uw bestelling bij PostNL is aangeboden krijgt u een bericht met de track en trace code.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Is uw bestelling verzonden dan krijgt u daarvan per email een bericht. Over het algemeen wordt uw bestelling de eerst volgende werkdag of zaterdag bij u bezorgd. Via het track en trace systeem van PostNL kunt u zien wanneer men bij u verwacht te zijn.

Als uw pakket niet wordt bezorgd binnen de te verwachten termijn hoor ik dat graag van u.

We verzenden alle bestellingen als pakket of als brievenbuspakje via PostNL.
Er worden 2 afleverpogingen gedaan, daarna kunt het pakket afhalen. U ontvangt hiervan een bericht van de bezorger.
Indien gewenst kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling bij een postkantoor te laten bezorgen of als u alleen 's avonds thuis bent kunt u kiezen voor een avondbezorging. Voor een avondbezorging moet ik helaas 1,50 euro meer vragen gezien de toeslag die PostNL hiervoor in rekening brengt.

Soms bezorgen we zelf de bestellingen, als we toch al bij u in de buurt moeten zijn.

Wat moet ik weten over retourneren?

Na ontvangst van uw pakket heeft u 15 kalenderdagen de tijd om te bedenken of u het product wilt behouden, of dat u het terug stuurt en/of om wil ruilen voor een andere maat. Binnen deze 15 dagen moet u mij hebben laten weten dat u het product niet wenst te houden. Als u het tijdig retour stuurt kan dat zonder mij dit te melden. U kunt er ook voor kiezen het wel aan mij te melden, in dat geval heeft u nog 14 dagen extra de tijd om het product daadwerkelijk retour te sturen.

Lees alles over het retour sturen en onze werkwijze op de pagina over retourneren: retourneren

Overige informatie.

Op alle bestellingen en dus ook het verzenden en retourneren van de artikelen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Mocht u vragen hebben over verzenden en retourneren dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen via het contactformulier of via de mail: info@petspassion.nl