Alle informatie over verzenden.

De verzendkosten binnen Nederland.

Voor bestellingen binnen Nederland tot € 45,-, wordt € 5,95 aan verzendkosten gerekend voor verzending per DHL. Dit is onze vaste koeriersdienst.
Omdat ons soms gevraagd wordt om een pakket via PostNL te versturen bieden wij nu ook PostNL pakketdienst aan. Echter hebben wij hier geen prijsafspraken o.i.d. mee dus moet ik voor deze verzendoptie meer vragen.
Is het totaalbedrag van de artikelen van uw bestelling meer dan € 45,- inclusief btw dan zijn er geen verzendkosten.

De bestelling bij ons in Franeker ophalen kan natuurlijk ook. Om te voorkomen dat u voor een dichte deur staat maken we daar graag een afspraak met u voor. Uiteraard worden dan geen verzendkosten gerekend.

Wij versturen onze pakketten in principe via DHL. 
Heeft u gekozen voor betaling via AfterPay, dan wordt uw bestelling altijd via DHL als pakket waarvoor getekend dient te worden verzonden.
Hierdoor kan er nooit onduidelijkheid ontstaan over wanneer u uw bestelling heeft ontvangen.

Sommige producten kunnen prima door de brievenbus. In dat geval kunt u kiezen voor verzending per PostNL briefpost. De verzendkosten hangen af van het gewicht. De verzendkosten bestaan uit de werkelijke portokosten + btw.

De verzendkosten naar België.

Voor het versturen van pakketten naar België tot € 45,- rekenen we 8,50 euro.
Is het totaalbedrag van uw bestelling meer dan € 45,- dan versturen we het gratis.

Wanneer wordt de bestelling verzonden?

Wanneer alle artikelen van de bestelling op voorraad zijn en de bestelling betaald is, dan is de bestelling compleet en kan deze worden verzonden. Indien mogelijk wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden.

Bestellingen die voor 14.00 uur compleet zijn kunnen nog dezelfde dag worden verzonden. Vaak komt DHL de pakketten pas later halen, maar zeker op maandagen zijn ze soms vroeger. Vandaar dat we de tijd op 14.00 uur hebben gezet, dan lukt het ook op maandagen om deze stelling waar te maken. Uiteraard worden pakketten zolang DHL nog niet is geweest gewoon ingepakt waardoor het best kan zijn dat bestellingen van na 14.00 uur ook gewoon nog ingepakt en verzonden kunnen worden.

Als uw pakket niet nog dezelfde dag verzonden kan worden krijgt u van ons hiervan bericht. Bestellingen worden alleen op werkdagen verzonden.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Is uw bestelling verzonden dan krijgt u daarvan per email een bericht. Over het algemeen wordt uw bestelling de eerst volgende werkdag bij u bezorgd. Vaak wordt ook op zaterdag bezorgt, behalve bij zakelijke pakketten, hele zware pakketten of als uw bestelling in meerdere dozen zit. Dergelijke orders worden helaas niet op zaterdagen bezorgd. Alle overige DHL en PostNL pakketten wel.

Briefpost naar België is helaas wat langer onderweg. Als u in België woont en haast heeft met uw bestelling kunt u het beste voor pakketpost per DHL kiezen. Dit is iets duurder dan per briefpost maar dan heeft u het wel meteen de volgende dag in huis.

Als uw pakket niet wordt bezorgd binnen de te verwachten termijn hoor ik dat graag van u.

We verzenden pakketten via DHL. Briefpost wordt per PostNL verzonden.
Er worden 2 afleverpogingen gedaan, daarna kunt het pakket afhalen. U ontvangt hiervan een bericht van de bezorger.
Soms bezorgen we zelf de bestellingen, als we toch al bij u in de buurt moeten zijn.

Wat moet ik weten over retourneren?

Na ontvangst van uw pakket heeft u 15 kalenderdagen de tijd om te bedenken of u het product wilt behouden, of dat u het terug stuurt en/of om wil ruilen voor een andere maat. Binnen deze 15 dagen moet u mij hebben laten weten dat u het product niet wenst te houden. Als u het tijdig retour stuurt kan dat zonder mij dit te melden. U kunt er ook voor kiezen het wel aan mij te melden, in dat geval heeft u nog 14 dagen extra de tijd om het product daadwerkelijk retour te sturen.

Lees alles over het retour sturen en onze werkwijze op de pagina over retourneren: retourneren

Overige informatie.

Op alle bestellingen en dus ook het verzenden en retourneren van de artikelen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Mocht u vragen hebben over verzenden en retourneren dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen via het contactformulier of via de mail: info@petspassion.nl