Over Pets Passion

Het team.

Pets Passion is een eenmanszaak en bestaat officieel alleen uit mijzelf, Karen van der Meer - Dam. Gelukkig doe ik het niet helemaal alleen, mijn man Olaf staat altijd klaar om te helpen. En natuurlijk zou ik nergens zijn zonder mijn hond die me ook helpt met het beoordelen van nieuwe producten.

Behalve ondernemer ben ik ook moeder van een heerlijke peuter en hebben we een hond, de Kromfohrländer Aismee.
Samen met Aismee heb ik ook enorm veel lol aan behendigheid. Een hondensport die we wekelijks beoefenen en we doen ook mee aan wedstrijden van de FHN. Ik kan enorm genieten van de lange wandelingen, het trainen en bezig zijn met mijn hond.
Ik woon en werk in het Friese Franeker. Het adres, telefoonnummer en e-mail adres vindt u onderin op elke pagina.
.

Hoe het allemaal begon.

Mijn dierenwinkel is ontstaan uit de liefde voor honden en katten.
Ik heb altijd dieren om me heen gehad en kan echt niet zonder. In mijn jeugd en mijn schooltijd heb ik altijd veel tijd doorgebracht met mijn hond. Daarna kwam natuurlijk ook het moment dat ik ging werken en op mijn eigen benen ging staan. Helaas konden de huisdieren niet mee naar het werk. Op zich heel logisch maar ik vond het toch erg jammer dat ze nu zoveel alleen thuis waren.
Toen mijn dieren kwakkelden met hun gezondheid, kwam ik met mijn werk steeds vaker in de knel. Ik kon nu eenmaal niet zowel op kantoor zijn als bij de dierenarts. Het werken voor een baas viel mij daardoor steeds zwaarder. Ik wilde thuis zijn, bij mijn dieren. Ze thuis kunnen verzorgen als ze ziek waren. Gewoon ontslag nemen en dan thuis heerlijk alleen maar met mijn dieren bezig zijn, gaat helaas ook niet. Er zal toch ook geld verdient moeten worden om ze te kunnen verzorgen en alles te kunnen kopen wat ze nodig hebben. En die dierenarts is natuurlijk ook niet gratis...

Ik besloot mijn ICT kennis te combineren met mijn passie voor dieren en zo is in 2007 mijn online dierenwinkel geboren.
Op 1 maart 2008 was het dan eindelijk zover, mijn digitale winkeldeuren gingen open!

Hieronder een foto van mijzelf met mijn hond Aismee tijdens een behendigheidswedstrijd. Pets Passion Karen met hond Aismee

Dierenwinkel met passie voor hond en kat

In de afgelopen jaren heb ik natuurlijk heel veel geleerd en is er het nodige veranderd. Van een hele brede shop voor zoveel mogelijk dieren en met zoveel mogelijk producten ben ik me meer gaan specialiseren op hond en kat. Bij deze huisdieren ligt mijn passie en daar weet ik dan ook heel veel van. Ik weet wat een hond en een kat nodig heeft, welke soorten honden en katten er zijn en welke behoeftes ze hebben.

Vanaf het allereerste begin bestaat mijn assortiment uitsluitend uit diervriendelijke producten.
Al mijn producten zijn veilig voor uw huisdier en van goede kwaliteit. Ik verkoop geen slipkettingen of elektrische hulpmiddelen die bij onjuist gebruik voor veel dierenleed kunnen zorgen.
Ik kwam er al snel achter dat lang niet alle informatie over producten vanuit de groothandel en vertegenwoordigers ook echt klopt. Onverwoestbaar speelgoed had mijn hond in 5 minuten toch gesloopt... Daarom wordt alles in mijn assortiment niet alleen door mijzelf met zorg uitgezocht en bekeken, mijn honden en katten hebben deze ook getest op kwaliteit en acceptatie. Hierdoor kan ik u veel vertellen over de producten. Ik kan dan ook echt zeggen dat ik uitsluitend kwaliteit verkoop met een eerlijk verhaal. Helaas heb ik momenteel alleen nog maar 1 hond nadat we in 2016 afscheid hebben moeten nemen van mijn katten. Daarom worden nieuwe producten tegenwoordig ook door huisdieren van andere mensen getest.

Binnen Pets Passion verkoop ik zowel de dure A merken als ook de goedkopere alternatieven. Voor elk wat wils. Het ene dier is het andere nu eenmaal niet. Een kleine hond die puur voor de gezelligheid is stelt hele andere eisen aan speelgoed en lijnen dan een grote herder waar veel mee gesport en gewerkt wordt.
De echte slopers of hele gevoelige honden en katten hebben gewoon de allerbeste kwaliteit nodig terwijl de gemiddelde hond of kat ook prima uit de voeten kan met de alternatieven die vaak goedkoper en ook gewoon goed zijn. Ik geloof niet dat elke hond en elke kat altijd alleen maar het duurste en beste nodig zou hebben. De dieren zelf zijn vaak al heel tevreden met de goedkopere alternatieven. Wel moet het goed zijn. Kwaliteit is belangrijk. Mijn hond en voorheen ook mijn katten hielpen mij daarom altijd om te testen of de producten wel echt goed waren en of je daar wel leuk mee kon spelen.

Bij Pets Passion staat klantenservice hoog in het vaandel. Bij mij is de klant nog echt koning.
Twijfelt u of een product wel de juiste keus is of wilt u hulp bij een probleem? Ik help u graag met een eerlijk advies en kennis van zaken. Als ik u niet kan helpen of als ik van mening ben dat een ander product voor u de beste keus is dan zeg ik u dat ook eerlijk. Zelfs als ik u daarvoor naar iemand anders zijn winkel moet doorverwijzen. Uw dier staat bij mij voorop en voor uw dier moet het goed zijn.

Om mijn kennis te delen heb ik een blog waar ik regelmatig iets vertel over honden, katten en hun benodigdheden.

En natuurlijk hebben we een nieuwsbrief om u op de hoogte te houden van de nieuwste aanbiedingen en wetenswaardigheden.
Onderin de site vindt u het vak om u in te schrijven voor de nieuwsbrief. Wilt u niets missen van alle nieuwe wetenswaardigheden? Schrijf u dan nu in!

Kort samengevat kan je zeggen dat Pets Passion staat voor:

  • Snelle levering, bijna alles uit voorraad leverbaar
  • Goede klantenservice met kennis van zaken
  • Alle producten met zorg persoonlijk uitgezocht en getest op kwaliteit.
  • Eerlijk advies
  • 15 dagen zichttermijn + daarna 14 dagen voor de daadwerkelijke retour.
  • Niet goed? Geld terug!
.

Bedrijfsinformatie:

Het adres is:
Schoener 6
8802 NN Franeker
Tel: 0517 85 13 97

KvK: 01122874.
BTW nummer: NL 101174895B01.

Mijn bankrekeningnummer is:
NL03ASNB0706771141

Pets Passion is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur en Dibevo (de branchorganisatie voor ondernemers in de huisdierenbranche).