Betaalmethode

Binnen Pets Passion kunt u kiezen uit de volgende betaalmethodes:

Met de volgende methodes wordt uw betaling onmiddelijk verwerkt en kan uw bestelling zo snel mogelijk worden verzonden.
AfterPay ;
Voor klanten binnen Nederland is de mogelijkheid om op factuur geleverd te krijgen. De betaling loopt via AfterPay.
Ideal ; snel en veilig via uw eigen bank. iDEAL is vooral populair bij Nederlandse banken.
Bancontact ; maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening.
Creditcard ; via onze betalingsprovider kunt u veilig betalen met uw creditcard.
KBC/CBC ; betaalmethode voor klanten buiten Nederland.
PayPal ; dit is een internationale betalingsprovider die werkt met zowel bankoverschrijvingen als met Creditcards en dergelijke.

Zelf overschrijven:
Heeft u liever alles in eigen beheer en maakt u het geld liever gewoon zelf over naar onze bankrekening, dan kan dat natuurlijk ook.
Ons bankrekeningnummer is:
IBAN: NL03ASNB0706771141

Houdt u er wel rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat de bank uw overschrijving heeft verwerkt.
Binnen dezelfde bank (ASN) kan het vrij snel maar vanaf andere banken gaat er soms een nacht over heen. Uw bestelling wordt verstuurd zodra de betaling is verwerkt.

Contant
Als u uw bestelling af komt halen of als ik de bestelling zelf kom bezorgen (Franeker e.o.) dan kunt u ook kiezen voor contant bij levering.

Helaas accepteert onze vervoerder geen rembours opties.

Hoe werkt AfterPay?

AfterPay is een betalingsprovider die het mogelijk maakt voor Nederlandse klanten om op factuur te betalen.
Voor een goede afhandeling is het belangrijk dat u een correct, kloppend telefoonnummer heeft ingevuld. Zorg dat u zeker weet dat u uw email adres correct heeft ingevuld. AfterPay zal u per mail de factuur toesturen.
Ook wil AfterPay graag uw geboortedatum weten, hier wordt u om gevraagd bij het afrekenen als u heeft gekozen voor AfterPay.

AfterPay voert voor Pets Passion het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kunt u dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf uw smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn hun privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijs ik u door naar AfterPay. U kunt AfterPay ook bellen op het nummer: 020 7 230 270.
Natuurlijk staat het u vrij om uw bestelling weer aan Pets Passion te retourneren als u de producten niet wenst te houden. Wenst u over te gaan tot het retourneren van 1 of meer producten? Laat mij dit dan binnen 14 dagen nadat u uw bestelling heeft ontvangen weten. Het beste kunt u hiervoor een mail sturen naar info@petspassion.nl zodat ik dit tijdig aan AfterPay kan laten weten.

U heeft na het melden van uw wens tot retourneren 14 dagen de tijd om de producten ook daadwerkelijk retour te sturen. Ik raad aan hiervoor een verzendmethode te gebruiken met een track en trace zodat u kunt bewijzen dat u het daadwerkelijk retour heeft gezonden.
Pas nadat de producten daadwerkelijk bij ons retour aangekomen zijn, vervalt uw betalingsverplichting.

Meteen nadat u heeft aangegeven een product te willen retourneren zal ik dit melden bij AfterPay, uw betalingstermijn wordt daarmee verlengt zodat u tijd heeft om de producten daadwerkelijk retour te zenden. De factuur wordt pas daadwerkelijk geannuleerd als de producten retour ontvangen zijn.