Renske Super Premium Adult, Verse Lam Bekijk groter

Renske Super Premium Adult, graanvrij Lam

Renske Verse Lam is hondenvoer uit de nieuwe Super Premium droogvoer lijn van Renske.  Het is graanvrij hondenvoer met verse lam als hoofdingrediënt.  De brokken hebben een zeer hoog vlees gehalte en zijn licht verteerbaar.

Renske gelooft in variatie en daarom kunnen alle soorten premium brokken en vers vlees maaltijden goed met elkaar gecombineerd worden. 

Verkrijgbaar in 2 en 12 kg.

Meer details

1 Item

Uit voorraad leverbaar

Let op, Laatste items in voorraad!

€15,95

  • 2 kg

Meer informatie

Renske Super Premium Adult Verse lam is graanvrij hondenvoer, rijk aan vlees en licht verteerbaar. Het is een complete voeding voor volwassen honden van alle rassen. 

Het verse vlees zorgt in combinatie met groenten, fruit, werkzame kruiden, waardevolle mineralen, vitamines en sporenelementen voor een ideale variatie van natuurlijke grondstoffen. De brokken bevatten minimaal 26% vers vlees en daarnaast nog gedroogd vlees. Hierdoor zijn de totale vleespercentages erg hoog en is de brok zeer smakelijk en erg licht verteerbaar. Het is dan ook erg geschikt voor gevoelige honden of moeilijke eters.

De Renske Super Premium lijn is gebaseerd op variatie en combinatie. Wij geloven net als Renske dat variatie bijdraagt aan een gezond en sterk lichaam. Iedere eiwitbron heeft zo zijn eigen kracht. Door gevarieerd te voeren werk je aan de gezondheid van het gehele lichaam van je hond. Daarnaast bouwt een hond zo ook minder snel een intolerantie of allergie voor een bepaalde eiwitbron op. Om deze reden bestaat de hele super premium lijn uit maar liefst acht verschillende smaken. Zo kun je de hond iedere dag een ander menu aanbieden en zorg je voor een gezonde afwisseling in bouwstoffen.

Deze brokken mogen ook met de Renske Gestoomde Vers Vlees Maaltijden worden gecombineerd. Deze vlees maaltijden zijn licht gestoomd en dus niet meer rauw. Hierdoor kun je het zonder risico’s of problemen met de Super Premium brokken combineren en/of mengen.

De brokken uit deze lijn zijn erg geschikt voor honden met een allergie of intolerantie. In deze lijn zijn telkens maar één of twee eiwitbronnen gebruikt (behalve bij de Verse Oceaanvis en Senior Kalkoen). Zowel de eiwitten als de vetten zijn afkomstig van één of twee eiwitbronnen. Wanneer je dus de brokjes met kip geeft, zit hier ook alleen kip in. En geen lamsvetten o.i.d. wat in veel andere voedingen wel het geval is. Zo kun je ook een allergische of intolerantie hond met een gerust hart droogvoer geven.

Renske Super Premium Adult Verse lam staat voor:

  • Verse lam als hoofdingrediënt (min. 26%, totaal dierlijke ingrediënten 45%)
  • Speciaal voor honden met een overgevoeligheid voor granen
  • Voor een stralend en gezond gebit! De grotere brok (22 mm x 9 mm) en de binding van calcium gaat vorming van tandsteen tegen.
  • Voor sterke botten en gewrichten
  • Voor een gezonde huid en glanzende vacht
  • Prima te combineren met onze Gestoomde Vers Vlees Maaltijden


Samenstelling:
Verse lam (min. 26%), zoete aardappel (16%), aardappel (16%), gedroogde lam (12%), erwten, erwten eiwitten, lamsvet, aardappel eiwit, biergist, bietenpulp, lijnzaad, lamsbouillon, mineralen, zeewier, beta-glucanen, gedroogde cranberries (0,04%), gedroogde appel (0,04%), gedroogde peer (0,04%), gedroogde broccoli (0,04%), gedroogde tomaat (0,04%), glucosamine (170 mg/kg), methylsulfonylmethaan (MSM) (170 mg/kg), chondroïtinesulfaat (120 mg/kg).

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 25%, ruw vet 14%, ruwe vezels 3,5%, ruwe as 9%, vocht 9%, omega-3 vetzuren (bron van EPA/DHA/LNA) 1,5%, omega- 6 vetzuren 2,7%, (ratio ω3/ω6 = 1 / 1,8), calcium 1,8%, fosfor 1,2%.
.

Dagelijks voedingsadvies

Onderstaande hoeveelheden zijn een richtlijn, gebaseerd op een normale gezonde volwassen hond met gemiddelde activiteit. Hou het gewicht en conditie van uw hond in de gaten, het kan zijn dat uw hond meer of juist minder nodig heeft. U dient de ribben van uw hond nog heel goed te kunnen voelen.

Gewicht van de hondRichtlijn voor volwassen hond per dag:
1 kg20 gram
5 kg80 gram
10 kg130 gram
15 kg180 gram
20 kg220 gram
25 kg270 gram
30 kg310 gram
35 kg350 gram
50 kg450 gram
65 kg550 gram
80 kg650 gram


Is uw hond een slechte eter? Moet hij aankomen of wilt u hem eens extra verwennen? Dan is een combinatie van Renske brokken met Renske Vers Vlees aan te bevelen.
Renske geeft onderstaande richtlijnen aan als ideale combinatie. Uiteraard staat het u vrij een andere verhouding te nemen afhankelijk van de smaak van uw hond.

Gewicht van de hondAanbevolen combinatie met vers vlees:
1 kg8 gram brokken met 25 gram vers vlees.
5 kg30 gram brokken met 100 gram vers vlees.
10 kg55 gram brokken met 150 gram vers vlees.
15 kg80 gram brokken met 200 gram vers vlees.
20 kg95 gram brokken met 250 gram vers vlees.
25 kg120 gram brokken met 300 gram vers vlees.
30 kg135 gram brokken met 350 gram vers vlees.
35 kg150 gram brokken met 400 gram vers vlees.
50 kg225 gram brokken met 450 gram vers vlees.
65 kg300 gram brokken met 500 gram vers vlees.
80 kg350 gram brokken met 600 gram vers vlees.

Kenmerken

Kleurnvt
MerkRenske
DiersoortLam
Graanvrij ?Ja
Soort voerBrokken
Formaat brok:22 x 9 mm.
SerieSuper Premium droogvoer
Houdbaarheidsdatum, 2 kg zakken10 maart 2018
VerzendmethodePakketpost
Verzendkosten NL€ 5,95 (Vanaf 45,- euro gratis)
OpmerkingDe houdbaarheidsdatum vereist een goede, koele en droge plaats. Altijd vers drinkwater ter beschikking stellen.

Recensies

Schrijf uw recensie

Renske Super Premium Adult, graanvrij Lam

Renske Super Premium Adult, graanvrij Lam

Renske Verse Lam is hondenvoer uit de nieuwe Super Premium droogvoer lijn van Renske.  Het is graanvrij hondenvoer met verse lam als hoofdingrediënt.  De brokken hebben een zeer hoog vlees gehalte en zijn licht verteerbaar.

Renske gelooft in variatie en daarom kunnen alle soorten premium brokken en vers vlees maaltijden goed met elkaar gecombineerd worden. 

Verkrijgbaar in 2 en 12 kg.

Schrijf uw recensie

19 Andere producten in dezelfde categorie: