Hondentrap Easy Step.
Bia Matras
  • In prijs verlaagd
Keep Off
  • Keep Off

Keep Off

€ 6,95
€ 5,91 15% korting
Inclusief belasting

Soms zijn er hoekjes of planken waar je de kat gewoon liever niet hebt.
Juist die ene hoek waar hij altijd even moet sproeien, dat plankje met al die kostbaarheden, de kerstboom met zijn mooie maar breekbare ballen, de mooie winterlandschappen als we ons huis feestelijk aankleden.. al dat soort speciale plekjes waar we onze lieve kat toch liever niet zien.

Daar is Keep Off voor.

Aantal
Aantal: 2
Laatste items in voorraad

  • Veilig betalen met o.a. iDEAL, PayPal en AfterPay Veilig betalen met o.a. iDEAL, PayPal en AfterPay
  • Voor 14.00 uur besteld, morgen in huis.. Voor 14.00 uur besteld, morgen in huis..
  • Niet goed? Geld terug! Niet goed? Geld terug!
  • Gratis verzonden vanaf 20 euro Gratis verzonden vanaf 20 euro
  • OP is OP. OP is OP.

Beaphar Keep Off is een afweermiddel op geurbasis.
Katten gaan doorgaans hun eigen weg en ze trekken zich niet zo veel van onze mening aan als we niet willen dat ze op die leuke plank komen of als ze de kerstboom met rust moeten laten...  Daar waar je een hond de toegang kan verbieden zal een kat je hooguit wat verbaasd aankijken en toch lekker doorgaan.

Daarom is er Keep Off. Het zorgt er op een hele diervriendelijke manier voor dat uw kat een bepaalde plek mijd, puur omdat ze het er vinden stinken. Loopt de kat er toch kan dit geen kwaad voor zijn gezondheid, het is een heel veilig en toch effectief middel omdat katten het geurtje echt niet lekker vinden.

De geur vervliegt voor ons mensen al heel snel maar voor de gevoelige neus van een kat blijft het wel vrij lang hangen.
Over het algemeen vlekt het niet maar voor de zekerheid valt het wel aan te bevelen het bij een eerste gebruik even te testen op een onopvallend plekje.

Natuurlijk werkt dit het allerbeste als de kat ook voldoende alternatieven heeft.

Gaat het puur om een aantrekkelijk hoekje zoals de kerstboom of een leuke plank met een prachtig winterlandschap dan hoef je eigenlijk maar een paar keer te sprayen. Ik raad aan om het dan na het 1e gebruik de volgende dag nog te herhalen en daarna 1x per week tot uw kat de plek duidelijk niet meer aantrekkelijk vindt.

Sproeit uw kat of krabt uw kat al langere tijd op een bepaalde plek dan zou ik de plek inspuiten en dan de 1e week zeker de volgende dag en daarna om de dag eerst herhalen en daarna overgaan naar 2x per week en dat afbouwen van 1x per week tot 1x per maand en dan hebben katten het doorgaans niet meer nodig.
Dit raad ik bij dit gedrag zo langdurig aan omdat sproeien en krabben vaak ook territorium gerelateerd is en dan kan die gewoonte er heel hardnekkig in zitten en het is belangrijk te voorkomen dat de kat het af en toe niet vindt stinken want dan blijft hij het controleren en blijft hij terug komen, afhankelijk van hoe belangrijk dat plekje voor hem is.

In een fles Keep Off zit 100 ml.

Beaphar
K2016600
2 Items

Datasheet

Merk
Beaphar
Kleur
nvt
Verpakking
Spray flesje van 100 ml.
Verzendmethode
Pakketpost
Verzendkosten NL
€ 5,95 (Vanaf 20,- euro gratis)