Voordeelset bij Vuurwerkangst

0153990

Is uw hond bang voor vuurwerk? Dan biedt deze voordeelset alles wat uw hond nodig heeft.
Bestaat uit 3 natuurlijke voedingsmiddelen ter ondersteuning bij vuurwerkangst.

Helpt uw hond ontspannen zonder hem te versuffen.

Meer details

1 Item

Uit voorraad leverbaar

Let op, Laatste items in voorraad!

€39,99

In plaats van €47,93

Meer informatie

Bijna alle honden hebben in meer of mindere mate last van vuurwerkangst. De harde knallen, de geur en de lichtflitsen, de honden snappen er niets van.
Voor een stabiele zelfverzekerde hond zal een enkele knal niet zoveel problemen geven. Net als u zullen ze even schrikken maar daarna snel herstellen. Als honden echter een aantal keer goed geschrokken zijn of vervelende ervaringen hebben met vuurwerk kan die eerste knal er al voor zorgen dat u de hele maand december een vreselijk bange hond heeft.

Het lastige aan vuurwerkangst is dat het moeilijk te trainen is. Er zijn cd's met geluiden van vuurwerk en cursussen waarin de hond leert om te gaan met knallen maar dat is niet het echte werk van oud en nieuw. Voor veel honden is dat toch anders. Gelukkig is het wel mogelijk uw hond te helpen om te gaan met vuurwerk.
De belangrijkste tips zijn:

  • Houdt uw hond altijd aan de lijn rond oud en nieuw.
    Ook als uw hond normaal los loopt. Zodra u vuurwerk knallen kan verwachten is het verstandig de hond aan de lijn te houden.
    Hierdoor voorkomt u dat, als uw hond toch eens flink schrikt hij niet in paniek weg zal schieten. Door uw hond ten alle tijde onder controle te houden voorkomt u problemen.
  • Blijf als baas rustig. Uw hond voelt uw emoties haarfijn aan. Door zelf rustig te blijven en uit te stralen dat er niets aan de hand is zal uw hond ook sneller herstellen en minder bang zijn.
  • Laat de hond niet alleen.
  • Geef uw hond een lekkere kauwstaaf. Kauwen ontspant.
  • Als uw hond erg angstig is kunt u met natuurlijke voedingsmiddelen uw hond extra ondersteunen.


Speciaal voor honden die gestrest raken van vuurwerk hebben we een stappenplan met een set van voedingssuplementen samengesteld. Het zijn puur natuurlijke voedingsmiddelen op homeopatische basis. De set bestaat uit PUUR Rust, PUUR Nervositeit en Bach Bloesem Spray.
Deze combinatie van homeopatische middelen versterken elkaars werking en kunnen uw hond helpen goed door de jaarwisseling te komen. Helaas kunnen ook deze hulpmiddelen geen wonderen verrichten. Als uw hond erg bang is raden we u aan om al zeer vroeg te beginnen met de voedingssuplementen als ondersteuning van een vuurwerktraining.
Voor het beste resultaat is het aan te raden om nog voor de eerste knallen klinken te beginnen met stap 1 van het onderstaande stappenplan.

Stap 1
Start bij voorkeur al in oktober, maar uiterlijk 1 december (ruim voordat de eerste rotjes knallen) met Puur Rust.

Stap 2
Geef er vanaf 15 december Puur Nervositeit bij, of eerder als er in uw omgeving veel geknald wordt.

Stap 3
Op de dag zelf kunt u bij acute stress zoals tijdens het uitlaten Bach Rescue Spray gebruiken.

Stap 4, Op oudjaarsavond zelf
Zorgt u verder dat u op Oudejaarsavond de ramen en deuren goed dicht houdt en doe de gordijnen dicht. Het helpt de meeste dieren niet om te zien waar het geknal door veroorzaakt wordt, die vinden dit alleen maar extra eng. U kunt een muziekje aanzetten om het geluid enigszins te verdoezelen. Laat uw hond in ieder geval niet alleen en laat hem een paar uur voor de jaarwisseling aangelijnd uit. Zorg ook dat dieren niet de deur uit kunnen glippen als u rond de jaarwisseling even naar buiten gaat.

Waarom Puur producten en niet een ander medicijn?
Puur rust en Puur nervositeit zijn natuurlijke ontspanners die uw dier niet suf maken en niet verslappend werken. Veel andere producten die voor vuurwerkangst zijn ontwikkelt versuffen en/of verslappen waardoor uw dier ontspannen oogt maar zich in werkelijkheid gewoon niet zo goed kan uiten. Dit maakt uw dier alleen maar banger. Puur rust en puur nervositeit ondersteunen uw dier wel en helpen een stressverlagend effect maar uw dier blijft bij volle bewustzijn en kan zich ook gewoon normaal bewegen en dus ook uiting geven aan eventuele angst.
U mag met deze producten dan ook geen wonderen verwachten. Uw doodsbange hond gaat nu niet ineens kwispelend over straat. De resultaten die u mag verwachten zijn deels afhankelijk van de mate van angst van uw hond. Voor sommige honden is dit stappenplan net dat duwtje in de rug om toch weer enigszins relaxed over straat te kunnen, voor andere honden haalt het de scherpe kantjes er vanaf zodat ze in ieder geval hun behoefte weer buiten willen doen.

Kenmerken

Te gebruiken bijVuurwerkangst
Geschikt voor:Hond en Kat
VerzendmethodePakketpost
VerzendkostenGratis
CategorieApotheek

Deze set bestaat uit:

Recensies

Schrijf uw recensie

Voordeelset bij Vuurwerkangst

Voordeelset bij Vuurwerkangst

Is uw hond bang voor vuurwerk? Dan biedt deze voordeelset alles wat uw hond nodig heeft.
Bestaat uit 3 natuurlijke voedingsmiddelen ter ondersteuning bij vuurwerkangst.

Helpt uw hond ontspannen zonder hem te versuffen.

Schrijf uw recensie

5 Andere producten in dezelfde categorie: